Skip to main content

Eugenias Bröder – Killgrupp

Uppdaterad:

Är du en katolsk kille som vill vara med och tillsammans med andra skapa en gemenskap där vi växer i tron? Då är kill-träffarna den rätta platsen för dig! Tillsammans så lär vi oss mer om vår tro, så kom med era funderingar som ni har om tron.

Vi ses en söndag i månaden, där vi börjar med att gå på mässa tillsammans. Efteråt fikar vi och startar igång med en rolig aktivitet som utökar gemenskapen i gruppen. Kan t.ex vara att vi kollar på fotboll, spelar spel eller bara lär känna varandra. Sedan gör vi en aktivitet som hjälper oss komma närmare vår tro. Exempelvis så kommer vi att höra föreläsningar, och eventuella bibelstudier. Killträffarnas mening är att hjälpa unga katolska män att växa och stärkas i deras tro.
 
Ålder:
Eugenias Bröder vänder sig till Killar som redan tagit emot konfirmationen. Alltså åldrarna 16-25 födda 2008-1999.
 
OBS, om du har fler frågor kring Killgruppen kan du kontakta huvudansvarig Deban Ailai på 076-914 15 84.

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer vi att informera om detta i förväg, i samband med anmälan. All eventuell dokumentation sker i samförstånd och tillåtelse med samtliga deltagare. Läs vår integritetspolicy här.

Karta

Plats
S:ta Eugenia kyrka
Kungsträdgårdsg. 12
11147 STOCKHOLM

Mer inom Religion och tro

Katolsk tro för alla

Katolsk tro för alla

Att bäras av och att bäras med

  • Plats
    Ekerö, Stockholms kommun
  • Datum
  • Tillfällen
    Fredag, Lördag, Söndag 18:00
  • Tillfällen
    3 tillfällen
Läs mer