Skip to main content

Ny termin med folkmusikkören i Malmö

Uppdaterad:

Snart startar vårterminen med folkmusikkören i Malmö.  Det blir folkvisor från Skåne, Sverige och lite varstans. Kören leds av folksångsproffset Brita Björs. Välkommen att anmäla dig!

Samsång och stämsång med visor från Skåne, Hälsingland och kanske världen: fint, fult, sorgligt, rivigt, andäktigt, skojfriskt. Folkmusikkören i Malmö är en sångfest för alla, både visveteraner och nybörjare är välkomna.

Körens ledare Brita Björs är folksångare från Järvsö, Hälsingland, bosatt i Malmö, Skåne. Hon leder Skånska kören i Lund, undervisar på Skurups Folkhögskola, turnerar med Folkmusikens Queen B och Happy Heartaches med mera.

Du ser datumen alla vårens träffar här till höger.

Plats: Meddelas senare, men i centrala Malmö.

Kostnad: 1200 kr fullpris. 1000 kr om du är arbetslös/student/sjukskriven/pensionär etc. (Ange i din anmälan om du ska ha rabatterat pris.) Det går också att dela upp sin betalning om man behöver det.

Varmt välkomna till en jätterolig kör!

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer vi att informera om detta i förväg, i samband med anmälan. All eventuell dokumentation sker i samförstånd och tillåtelse med samtliga deltagare. Läs vår integritetspolicy här.

Karta

Plats
Föreningscenter - Nobel21
Nobelvägen 21
21429 MALMÖ

Mer inom Musik

Barnkören Cantarellerna

Barnkören Cantarellerna

Var med i CANTARELLERNA, Barnkör från 5 år och uppåt.

 • Plats
  Nora, Nora kommun
 • Datum
 • Tillfällen
  Måndag 16:15 - 17:00
 • Tillfällen
  10 tillfällen
Läs mer

Mer inom Folkmusik

Polskeakut – danskurs på Delsbostämman

Polskeakut – danskurs på Delsbostämman

Välkommen på en kortare danskurs på Delsbostämman med Anna Valsberg, en polskedansakut för dig som vill lära dig grunderna i några av våra vanligaste gammeld...

 • Plats
  Delsbo, Hudiksvalls kommun
 • Datum
 • Tillfällen
  Söndag 14:30 - 16:00
 • Tillfällen
  1 tillfällen
Läs mer