Skip to main content

Sy och brodera din egen marsma!

Uppdaterad:

Under kursen får sy och brodera en marsma, som är en samisk slöjdväska. Marsman används för att förvara slöjdredskap i, som nålar, tråd,sax etc. Vi använder vadmal samt olika broderitekniker för att skap vår marsma.

Datum: 16 mars 2024
Tid: 10-16
Kursavgift: 450:-
Anmälan senast en vecka före kursstart.
Tel: 072-211 20 74
Mail: [email protected] 
 
Lunch medtages. Vi bjuder på fika. Microvågsugn finns för att värma medhavd lunch.
 
Antal deltagare: min 3, max 8.
 
Om ledaren: Britta Stolpe är konstnär och verksamhetsledare för Broderiakademin Värmland. Hon är sedan många år en uppskattad kursledare i broderi och textila tekniker. Hon broderar fritt och använder gärna återbruksmaterial i sitt arbete.

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer vi att informera om detta i förväg, i samband med anmälan. All eventuell dokumentation sker i samförstånd och tillåtelse med samtliga deltagare. Läs vår integritetspolicy här.

Karta

Plats
Strandvägen Art Studio
Strandvägen 20
65223 KARLSTAD

Mer inom Hantverk

Tälj med material från skogen (Övik)

Tälj med material från skogen (Övik)

I år har Hemslöjden ett extra fokus på skogen och dess material - välkommen till en heldag för att tälja tillsammans med andra och upptäck vad bra en kan må ...

  • Datum
  • Tillfällen
    Lördag 11:30 - 15:30
  • Tillfällen
    1 tillfällen
Läs mer