Skip to main content
Regeringen skär ned studieförbundens statsanslag med 500 miljoner. Var tredje krona försvinner. Läs mer och agera nu

Gruppledarutbildning - Livsnära samtal

Uppdaterad:

Inbjudan till gruppledarutbildning i Visby 8 december

”Livsnära samtal” betyder att vi i en grupp samtalar om det som är personligt och nära. Utifrån olika teman, möts 6 – 8 deltagare i åldern 62 år och äldre vid 10 tillfällen, för att ”dela livet”.  För dig som vill leda en eller flera grupper, utifrån en beforskad metod, erbjuds denna utbildning.

Målgrupp

Kursen är en introduktionskurs för nya ledare i Livsnära samtal. Vi söker personer som har erfarenhet av att jobba med äldre och som är trygga i att vara samtalsledare. Uppdraget sker ideellt med stöd och hjälp från Bilda och nätverket som du kommer ingå i.

Anmälan

Senast 29 november. Klicka på den gröna knappen ”Anmäl dig” och fyll i din anmälan.

Avgift

Utbildningen är kostnadsfri.

Utbildare

Ansvarig för utbildningen och nätverket ”Livsnära samtal” är Frank Åkerman. Projektledare med lång erfarenhet av socialt arbete inom den ideella sektorn.

Arrangeras av

Studieförbundet Bilda och Sociala Missionen

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer vi att informera om detta i förväg, i samband med anmälan. All eventuell dokumentation sker i samförstånd och tillåtelse med samtliga deltagare. Läs vår integritetspolicy här.

Karta

Plats
Tjelvarkyrkan , Visby
Tjelvarvägen 4
62143 VISBY

Mer inom Cirkelledarutbildning