Skip to main content

Morgonsång med Anna Fält

Uppdaterad:

Välkommen att börja morgonen skönt och avslappnande med sång! Vi kommer att utforska rörelse, andningstekniker och röst för att skapa alla bästa förutsättningar för en bra dag. Tänk på det som ett glädjefylld och lugn morgonträningspass för hela kroppen: En skön stund för dig själv innan du ska börja dagens jobb.

Morgonsång är en idé av sångerskan Anna Fält som kommer också själv leda grupperna. Grundtanken är att koppla ihop olika enkla och sköna rörelser tillsammans med rösten och väcka kroppen på ett mjukt och snällt.

Anna har flera års erfarenhet i somatisk meditation, olika kroppsprocesser såsom breath work och yoga samt leda dussintals elever på sånggrupper ”Röst & Meditation”. Hennes undervisning byggs på njutning, glädje, utforskande, total närvaro och kravlös samvaro.

Anna är musiker/röst artist/sångpedagog som har undervisat i sång sedan 2008, både på kurser och kortare workshops i flera olika länder på 3 olika språk. Anna har haft privata sångelever samt undervisat på olika utbildningar t ex i Finland och Nya Zeeland. Hennes stora passion är att leka med rösten och hjälpa andra hitta sitt eget uttryck och att få njuta av att sjunga!

Lokal: Studieförbundet Bilda (Jörgen Ankersgatan 12)

TISDAG MORGON 8.30-9.30
Start den 19/9
9 tillfällen per termin (sep-okt-nov):
Datum: 19/9, 26/9
3/10, 17/10, 24/10, 31/10
7/11, 14/11, 22/11

Kostnad: 1100 kr PER TERMIN
Betalas via swish 076 3218683
Anmäl dig genom att swisha och skriva “morgonsång” senast söndag 17/9. Om du vill betala via faktura/dela upp betalningen kan du mejla till [email protected].

Bilden på Anna är tagen av Alison De Mars.

 

En kvinna med långt hår som sitter ner på en vit bakgrund.

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer vi att informera om detta i förväg, i samband med anmälan. All eventuell dokumentation sker i samförstånd och tillåtelse med samtliga deltagare. Läs vår integritetspolicy här.

Karta

Plats
Malmö Bilda
Jörgen Ankersgatan 12
21145 MALMÖ

Mer inom Musik

Gitarrkurs i Linköping

Gitarrkurs i Linköping

Vill du lära dig spela gitarr?

 • Plats
  Linköping, Linköpings kommun
 • Datum
 • Tillfällen
  Söndag 10:30 - 13:00
 • Tillfällen
  10 tillfällen
Läs mer
Rockskola – Intresseanmälan

Rockskola – Intresseanmälan

Vill ditt barn lära sig grunderna i att spela i ett band? Välkommen att göra en intresseanmälan till Vintrosa musikskola!

 • Plats
  Vintrosa, Örebro kommun
 • Datum
 • Tillfällen
  Måndag, Tisdag, Onsdag, Torsdag 17:00
 • Tillfällen
  14 tillfällen
Läs mer