Skip to main content

Trosundervisning anmälningslänkar S:ta Lars-Katolska församlingen

Uppdaterad:

Åk 2 (första kommunionsförberedelse år 1)
Här anmäler du ditt barn till första årets undervisning och förberedelse för första kommunion i katolska församlingen Sankt Lars i Uppsala. Undervisningen börjar när barnen går i åk 2 i skolan. 

Åk 3 (förstakommunionsförberedelse år 2), åk 4, 5, 6, 7, 8 (konfirmationsförberedelse år 1), år 9 (Konfirmationsförberedelse år 2) 
Nyanmälan för undervisning i katolska församlingen Sankt Lars i Uppsala. Om ditt barn deltog i undervisningen i församlingen förra läsåret behöver du inte anmäla honom eller henne på nytt inför det nya läsåret. 

Om ditt barn ska förberedas för första kommunion/konfirmation och inte har deltagit i åk 2/åk 8, kontakta ungdomssekreterare Rolf Ström, [email protected]

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer vi att informera om detta i förväg, i samband med anmälan. All eventuell dokumentation sker i samförstånd och tillåtelse med samtliga deltagare. Läs vår integritetspolicy här.

Karta

Plats
Katolska församlingen S:t Lars
Slottsgränd 7
75309 UPPSALA

Mer inom Religion och tro

Temadag: tro hopp och klimat

Temadag: tro hopp och klimat

En temadag om religionernas roll för att skapa hopp och åstadkomma verklig förändring i klimatkrisens tid. Det blir föreläsningar, panelsamtal, gruppsamtal, ...

  • Plats
    Örebro, Örebro kommun
  • Datum
  • Tillfällen
    Lördag 10:00 - 17:00
  • Tillfällen
    1 tillfällen
Läs mer