Skip to main content

Alpha

Uppdaterad:

- en grundkurs i kristen tro!

I september startar vi en Alphakurs i Saronkapellet i Näsviken. En 10-veckorskurs där vi gemensamt utforskar frågor om tro, livet och vad den kristna tron handlar om.

Varje samling inleds med en pratstund vid fikabordet. Därefter tittar vi på en film om kvällens ämne och samtalar sedan om vad vi sett. Du bidrar med dina reflektioner, erfarenheter och frågor och får samtidigt möta de andra deltagarnas perspektiv. Kursen är gratis.

Den första samlingen är en ”prova på”-samling där du kan komma oanmäld och bara känna på upplägget. Ta chansen att vara med.

Du kan också redan nu anmäla dig som deltagare genom att klicka på ”anmäl dig” här intill och uppge dina kontaktuppgifter.

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer vi att informera om detta i förväg, i samband med anmälan. All eventuell dokumentation sker i samförstånd och tillåtelse med samtliga deltagare. Läs vår integritetspolicy här.

Mer inom Religion och tro