Skip to main content

SJÄLENS SÅNG - sångkurs med Lena Måndotter

Uppdaterad:

En tvådagars-kurs i sångens läkande kraft, helgen den 23-24 september 2023. Inga förkunskaper behövs. Kursledare är Lena Måndotter, sångerska och sångterapeut.

Den här kursen vänder sig till dig som vill befria din sångröst och finna ett självförtroende i röst och sång. Det krävs inga förkunskaper i sång för att deltaga utan var och en arbetar med sin röst på sitt eget unika sätt.
I en trygg och dynamisk gruppatmosfär får du lära dig enkla övningar som hjälper dig att förankra din sångröst i både kropp och själ.
Kursen berör sång både utifrån ett musikaliskt och ett jungianskt djup-psykologiskt perspektiv som ökar föreståelsen av hur sång kan ge energi och livskraft och påverka vår själsliga hälsa positivt.

Kursledare: Lena Måndotter www.lenamandotter.com

Lena Måndotter är sångerska/sångterapeut och diplomerad i röst- och rörelseterapi vid Royal Society of Arts i London. Hon arbetar också som jungiansk psykoanalytiker och är diplomerad vid ISAP, International School of Analytical Psychology i Zürich.

Lena har undervisat i röst/sång-terapi sedan 90-talet  för bl a  Kungliga Musikhögskolans musikterapi-utbildnning, Malmö universitet, Svenska Jungstiftelsen, Danska Jungföreningen, Kvinnor i Svenska Kyrkan och för många institutioner, föreningar och studieförbund.

För sitt arbete med sång och andra kreativa projekt har hon bl a fått kulturstipendium av Region Skånes Kulturnämnd, Malmö Kulturnämnd, Svenska Kyrkan, Svenska Institutet, Statens Kulturråd, Sparbanksstiftelsen Skåne, ISAP/JITZ-Zürich, Norma G Canner Foundation (USA) och The International Association of Voice Movement Therapy (UK).

Kurslokal: Liberiet i Lund (det medeltida huset söder om Lunds Domkyrka)
Tid: Lördag 23 september kl 10.30-16 och söndag 24 september kl 10-15.30.
Kursavgift: 2750 kr. Faktura skickas innan kursstart. Max 12 deltagare – anmälan i god tid rekommenderas.
Frågor om kursen: [email protected] eller tel +46 730380037.

Anmälan görs via formuläret här intill. Sista anmälningsdag är 8 september.

Det händer att vi fotograferar på våra kursen men inget sådant kommer ske på denna kurs.

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer vi att informera om detta i förväg, i samband med anmälan. All eventuell dokumentation sker i samförstånd och tillåtelse med samtliga deltagare. Läs vår integritetspolicy här.

Karta

Plats
Liberiet
Kungsgatan 5
22350 LUND

Mer inom Musik

Instrumentalundervisning efter Suzukimetoden – Intresseanmälan

Instrumentalundervisning efter Suzukimetoden – ...

Vi undervisar enligt Suzukimetoden på violin, cello och piano. Instrumentalundervisningen startar vid 4-6 års ålder. Suzukimetoden grundar sig i tanken att b...

 • Plats
  Örebro, Örebro kommun
 • Datum
 • Tillfällen
  Måndag 01:00
 • Tillfällen
  14 tillfällen
Läs mer
Sångcompaniet – Alla kan sjunga

Sångcompaniet – Alla kan sjunga

Längtar du efter att sjunga, men det blir alltför sällan av? Du är varmt välkommen att sjunga tillsammans med oss!

 • Plats
  Västerås, Västerås kommun
 • Datum
 • Tillfällen
  Tisdag 18:30 - 20:00
 • Tillfällen
  11 tillfällen
Läs mer