Skip to main content

Camp Aggön 2023 - årskurs 1 - 3

Uppdaterad:

Välkommen att vara med på Pingstkyrkans sommarläger ute på mysiga Aggön! Starta sommaren på bästa sätt och anmäl dig till dagar av lek, skapande, chill, bad, tävlingar, sport och samlingar där vi pratar om Gud och livet.

Alla barn på lägret sover i stugor och rum tillsammans med sina kompisar där en ledare är ansvarig för varje rum så att barnen ska kunna känna sig trygga och att de vet att de finns vuxna att prata med. Vi bjuder på frukost, lunch, mellis, middag och kvällsfika. Det kommer även att finnas en lägerkiosk där det går att handla godis.

När? Lägret startar på fredag den 9/6 kl.17:30 med incheckning och att vi grillar hamburgare tillsammans. Lägret slutar på söndag den 11/6 kl.15.00 på söndag med att fika tillsammans. 

Ålder? Årskurs 1-3

Pris? 350 kr (betalas enklast på plats med swish).

Plats? Aggön, Aggösundet 

Arrangör? Pingstkyrkan i Övik, i samarbete med Studieförbundet Bilda.

Frågor? Kontakta Emelie Almgren på 072-566 41 42 eller [email protected]

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer vi att informera om detta i förväg, i samband med anmälan. All eventuell dokumentation sker i samförstånd och tillåtelse med samtliga deltagare. Läs vår integritetspolicy här.

Mer inom Folkhälsa