Skip to main content

Psalmkör - körprojekt i Equmeniakyrkan i Södertälje

Uppdaterad:

Under april månad håller Equmeniakyrkan i Södertälje i ett körprojekt där vi sjunger nya arrangemang och tolkningar på psalmsånger, arrangerade av Hans Lindetorp och Staffan Lindström.

Vill du vara med i en projektkör? Då är du välkommen med att öva tillsammans ett par övningar innan Staffan och Hans kommer och gör oss sällskap i en kördag. Körövningarna leder Equmeniakyrkan i Södertäljes musikledare och körpedagog Maja Hillered. Staffan Lindström är bland annat musiklärare vid Rosenborgskolans musikklasser i Södertälje och Hans Lindetorp är musikpedagog och forskare. Båda två är musiker, körledare och arrangörer. 

Övningarna är: lördagen den 1 april och söndagen den 16 april, båda klockan 13.00-15.00. 

Kördagen är den 22 april klockan 12.00-16.00. Här ansluter Hans och Staffan som är med och spelar till sångerna och leder oss. Under denna dag kommer det att finnas fika.

Söndagen den 23 april medverkar vi tillsammans i gudstjänsten klockan 11.00.

Deltagaravgiften om 50kr kommer mejlas ut som faktura.

För mer information och frågor kontakta: [email protected] 

 

 

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer vi att informera om detta i förväg, i samband med anmälan. All eventuell dokumentation sker i samförstånd och tillåtelse med samtliga deltagare. Läs vår integritetspolicy här.

Karta

Plats
Equmeniakyrkan i Södertälje
Karlslundsgatan 2
15135 SÖDERTÄLJE

Mer inom Musik

Nybörjarkurs på fiol för vuxna

Nybörjarkurs på fiol för vuxna

Här är kursen för dig som är vuxen och som längtar efter att delta i det magiska allspelet med en fiol under hakan! Du kan kanske inte öppna en fiollåda, du ...

 • Plats
  Rättvik, Rättviks kommun
 • Datum
 • Tillfällen
  Måndag, Tisdag 10:00 - 16:00
 • Tillfällen
  2 tillfällen
Läs mer
Låtkurs med Ville Syri

Låtkurs med Ville Syri

På den här kursen får du lära dig några av de vanligaste svenska folkmusiklåtarna så att du kan haka på sommarens alla stämmor och festivaler!

 • Plats
  Malmö, Malmö kommun
 • Datum
 • Tillfällen
  Onsdag 18:30 - 21:00
 • Tillfällen
  12 tillfällen
Läs mer

Mer inom Kör