Skip to main content

Midsommardialog

Uppdaterad:

Välkommen till midsommarfirandet Midsommardialog på Strömsborg! Årets existentiella tema är "Vad är heligt för dig?". Du kan fortfarande anmäla dig men du kommer få en reservplats. Det finns platser kvar till själva konferensen men antalet sovplatser är begränsade. Mer information i texten nedanför.

Välkommen till midsommarfirandet Midsommardialog på Strömsborg! Årets existentiella tema är ”Vad är heligt för dig?”. Du kan fortfarande anmäla dig men du kommer få en reservplats. Det finns platser kvar till själva konferensen men antalet sovplatser är begränsade. Kan du ordna med eget boende så är det en fördel. Det finns plats för husvagn och tält.

Midsommardialog är för dig som vill något mer med midsommaren och livet! Här samlas vi som söker, gått vilse eller hittat hem för att njuta av midsommaren i Roslagen. Vi samlas kring ett existentiellt tema – i år: ”Vad är heligt för dig?” – vrider och vänder på det, dansar kring midsommarstången, äter gott, skrattar, gråter och hittar nya vänner.

Helgen innehåller allt från livsnära samtal, småprat, andakter och att tälja i trä. Midsommardialog är sprunget ur Brommadialogen och Brobyggeutbildningen med inriktning på dialog, 12-stegsandlighet och sinnesrogudstjänster. Midsommardialog erbjuder en öppen, drogfri gemenskap utan konfessionella krav med utgångspunkt från kristen andlighet.

Om arrangemanget

Datum: Torsdag 22 juni kl 18 till lördag 24 juni kl 18.

Kostnad: 700 kr för konferensprogram inklusive mat. Deltagande under enskild dag kostar 350kr inklusive mat. Boendekostnad tillkommer.
dubbelrum: 800kr/person (dela gärna rum med varandra)
enkelrum: 1100kr
husvagnsplats: 500kr (inkl. el)
tältplats: 250kr

Anmälan: Klicka på den gröna knappen ”Anmäl dig” och fyll i din anmälan.

Frågor

Kontakta: Olle Jonasson: [email protected]  eller

Per Westblom: [email protected]

 

 

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer vi att informera om detta i förväg, i samband med anmälan. All eventuell dokumentation sker i samförstånd och tillåtelse med samtliga deltagare. Läs vår integritetspolicy här.

Karta

Plats
Strömsborg
Strömsborgsvägen
76194 NORRTÄLJE

Mer inom Folkhälsa

Ungdomsläger

Ungdomsläger

Årets härligaste läger

 • Plats
  Sundsbruk, Timrå kommun
 • Datum
 • Tillfällen
  Onsdag 09:00 - 14:00
 • Tillfällen
  3 tillfällen
Läs mer
Camp Aggön 2023 – årskurs 4-6

Camp Aggön 2023 – årskurs 4-6

Välkommen att vara med på Pingstkyrkans sommarläger ute på mysiga Aggön! Starta sommaren på bästa sätt och anmäl dig till dagar av lek, skapande, chill, bad,...

 • Datum
 • Tillfällen
  Fredag 17:30 - 19:30
 • Tillfällen
  4 tillfällen
Läs mer