Skip to main content

KONST FRÅN NORRLAND

Uppdaterad:

Ikväll handlar det om manliga konstnärer från Sundsvall, Kiruna, Nyåker, Vännäs, Ytterhogdal, Oviken, Långsele, Härnösand, Umeå, Saxnäs, Skellefteå och Jokkmokk.

Deras konst är från olika tider, har olika motiv och uttryckssätt.

I bildvisningen får vi möta deras egenart och konstens förmåga att vidga vårt seende, fördjupa vårt medvetande och berika våra upplevelser

När: Torsdag 23 mars
Tid: 18:30 – 19:30
Vart: Digital via Zoom*
Pris: Gratis mot föranmälan*

Presentationen hålls av Ivar Tornéus.

Ivar är konsthistoriker och har tidigare har arbetat på Umeå Universitet. Idag är han pensionär med passion för både modern och äldre konst. Han är en mycket uppskattad föreläsare och samarbetar fortfarande med Umeås Konstskola.

Anmäl dig här på sidan. 

*När ni har anmält er får ni först en bekräftelse på att ni är anmälda, och sedan får ni en länk till zoom samma dag som presentationen. Ni behöver inte ha ZOOM installerat på er dator för att delta.

Sista anmälningsdag torsdag 23 mars innan klockan 12:00.

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer vi att informera om detta i förväg, i samband med anmälan. All eventuell dokumentation sker i samförstånd och tillåtelse med samtliga deltagare. Läs vår integritetspolicy här.

Mer inom Hantverk

Keramik för vuxna – nybörjare

Keramik för vuxna – nybörjare

Välkommen till en nybörjarkurs i lera och keramik. Kom och arbeta med lera tillsammans med Sofia Tunlid på Slottegymnasiet!

 • Plats
  Ljusdal, Ljusdals kommun
 • Datum
 • Tillfällen
  Onsdag 18:00 - 20:15
 • Tillfällen
  8 tillfällen
Läs mer
Konstskola Råslätt

Konstskola Råslätt

"Jag är så taggad för detta. Nu startar vi konstskola!" Victor Egerbo

 • Plats
  Jönköping, Jönköpings kommun
 • Datum
 • Tillfällen
  Onsdag 17:00 - 18:30
 • Tillfällen
  10 tillfällen
Läs mer