Skip to main content

Lära för att leda - Falun

Uppdaterad:

Välkommen till en kväll med inspiration för dig som är ledare - eller är på väg att bli!

Vi samtalar om vilka vi är som ledare. Vilka ledaregenskaper är viktiga och vilka olika ledarstilar kan man ha? Vad bidrar du och jag med? Hur utvecklas man som ledare och hur gör man för att hålla engagemanget levande över tid?

Vi pratar också om olika processer som sker i en grupp när människor möts. Hur låter vi människor i gruppen vara olika och hur får vi hela gruppen att utvecklas?
Vi delar erfarenheter och tankar med varandra.

Kvällen är till både för dig som är erfaren som ledare och för dig som nyss har börjat eller är på väg att bli ledare i en grupp.

Det serveras fika under kvällen. Meddela av allergier.
Sista anmälningsdag 16/4

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer vi att informera om detta i förväg, i samband med anmälan. All eventuell dokumentation sker i samförstånd och tillåtelse med samtliga deltagare. Läs vår integritetspolicy här.

Karta

Plats
Nybrokyrkan
Promenaden 35
79171 FALUN

Mer inom Ledarskap och pedagogik

Vara nere ledarutbildning

Vara nere ledarutbildning

Leder du unga? Du kanske är ungdomsledare i en scoutkår, körledare, eller ledare på ungdomsläger? Då är den här utbildningen för dig.

 • Distans
  Distans
 • Plats
  Zoom
 • Datum
 • Tillfällen
  Tisdag 18:30 - 21:00
 • Tillfällen
  1 tillfällen
Läs mer