Skip to main content

Gruppledarutbildning - Livsnära samtal

Uppdaterad:

Inbjudan till gruppledarutbildning i Nynäshamn 19 april

”Livsnära samtal” betyder att vi i en grupp samtalar om det som är personligt och nära. Utifrån olika teman, möts 6 – 8 deltagare i åldern 62 år och äldre vid 10 tillfällen, för att ”dela livet”.  För dig som vill leda en eller flera grupper, utifrån en beforskad metod, erbjuds denna utbildning.

Målgrupp

Kursen är en introduktionskurs för nya ledare i Livsnära samtal. Vi söker personer som själva är över 62 år, kanske har erfarenhet av att jobba med äldre och som är trygga i att vara samtalsledare. Uppdraget sker ideellt med stöd och hjälp från Bilda och nätverket som du kommer ingå i.

Tid

19 april kl 10-16

Anmälan

Senast 4/4

Plats

Folkets hus, Nynäshamn. Sal: Skäret

Avgift

Utbildningen är kostnadsfri för deltagare då Nynäshamns kommun tillsammans med Studieförbundet Bilda ansvarar för kostnaden.

Utbildare

Ansvarig för utbildningen och nätverket ”Livsnära samtal” är Frank Åkerman. Projektledare med lång erfarenhet av socialt arbete inom den ideella sektorn.

Arrangeras av

Studieförbundet Bilda i samverkan med Nynäshamns kommun

 

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer vi att informera om detta i förväg, i samband med anmälan. All eventuell dokumentation sker i samförstånd och tillåtelse med samtliga deltagare. Läs vår integritetspolicy här.

Karta

Plats
Folkets hus Nynäshamn
Stadshusplatsen 3
14930 NYNÄSHAMN

Mer inom Ledarskap och pedagogik

Utbildning i föreningsteknik

Utbildning i föreningsteknik

Välkommen på en utbildning för dig som är engagerad i en förening!

 • Plats
  Södertälje, Stockholms kommun
 • Datum
 • Tillfällen
  Måndag 18:00 - 20:00
 • Tillfällen
  1 tillfällen
Läs mer
Gruppledarutbildning – Livsnära samtal

Gruppledarutbildning – Livsnära samtal

Det är djupt mänskligt att få berätta om sitt liv och bli lyssnad till. Något som är viktigare ju äldre vi blir. ”Livsnära samtal” betyder att vi i en grupp ...

 • Plats
  Stockholm, Stockholms kommun
 • Datum
 • Tillfällen
  Måndag 09:30 - 16:00
 • Tillfällen
  1 tillfällen
Läs mer