Skip to main content

Onlinekurs: Franska för nybörjare med Leena Malkki Guignard

Uppdaterad:

Detta är en nybörjarkurs i franska där man får lära sig det franska språket från början. Kursen vänder sig till er som inte tidigare har studerat franska. Kursen hålls digitalt.

Eller så har man kanske gjort det tidigare på en grundläggande nivå men vill nu börja om från början igen.

INNEHÅLL OCH MÅL
Fokus kommer att ligga på vardagssituationer som kan ske i olika sammanhang i syfte till att använda lämpliga uttryck för att presentera sig och att småprata. Vi kommer även att titta på grammatiken, uttal och vad som är nödvändiga för att få en förståelse av de grundläggande begreppen. Under kursen kommer vi också att ta tillfället i akt att få veta mer om Frankrike och dess kultur. Efter kursen kommer deltagarna att kunna använda ett antal olika fraser för att på ett enkelt sätt kunna beskriva olika situationer som man kan hamnar i.

FÖRKUNSKAP
Inga tidigare kunskaper i franska behövs

KURSLITTERATUR
Franska 1 av Gunilla Ericsson och Agneta Rehder.

Kursledare är Leena Malkki Guignard, som har hållit många kurser hos oss förut.

Deltagaravgiften swishas till kursledaren efter anmälan.

Om ledaren
Leena har bott i Paris, där hon levde med sin franska familj i 14 år. Hon kom tillbaka till Sverige 2007. Leena är en operaälskande livsnjutare som lever med mottot att livet är för kort för att inte uppfylla sina drömmar. Frankrike har alltid inspirerat henne med sin kultur, mat och även dess språk. Det blir en rolig resa tillsammans!

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer vi att informera om detta i förväg, i samband med anmälan. All eventuell dokumentation sker i samförstånd och tillåtelse med samtliga deltagare. Läs vår integritetspolicy här.

Bild på Eiffeltornet

Mer inom Språk

Lär dig svenska genom körsång!

Lär dig svenska genom körsång!

Körsång hjälper oss att må bra. Dessutom är sång ett fantastiskt sätt att lära sig ett språk. Till denna kör välkomnar vi dig som är nybörjare på sång och so...

 • Plats
  Hällefors, Hällefors kommun
 • Datum
 • Tillfällen
  Torsdag 09:30 - 11:00
 • Tillfällen
  10 tillfällen
Läs mer
Svenska från dag 1

Svenska från dag 1

Svenska för Ukrainare – grundnivå

 • Datum
 • Tillfällen
  Fredag, Lördag, Söndag 09:30 - 12:00
 • Tillfällen
  10 tillfällen
Läs mer