Skip to main content

Sommarkollo med Eugenia 2023

Uppdaterad:

Välkomna till årets favoritläger, nämligen sommarkollo! På sommarkollo har vi alltid kul. Vi ägnar oss åt allt från lekar, gemensam bön, temadagar och bad veckan ut. För dig som aldrig varit på kollo tidigare kan du förvänta dig en massa kul varje dag med nya kompisar.

Anmälan:

Du intresseanmäler ditt/dina barn genom denna länk. Öppen för reservanmälan fram till 26 mars. När du fyllt i alla uppgifter och skickat iväg anmälan så behöver inte göra något mer än att invänta besked om ditt/dina barn fått en plats. Beskedet får ni via mejl av ungdomskoordinatorn Nathalie redan i början av februari. För ungdomsledare sker anmälan efter samtal med Nathalie då det är ett begränsat antal platser men hjälpledare anmäler sig i denna länk som alla deltagare. Information om hur betalningen görs får du i samband med mejlet som skickas ut i februari om att du fått en plats. 

Tre möjligheter av deltagande:
– Deltagare.
– Hjälpledare som ännu inte är utbildade men får pröva på ledarrollen och hjälper till i ungdomsledarens ansvar.
– Ungdomsledare som har gått ledarskapsutbildning och beredskapsplan mot sexuella övergrepp. Dessa har en viktig och stor roll under lägret.

Kostnad och ålder:

Då sommarkollot varar under 9 dagar så har vi satt dessa anmälningsavgifter:
Ungdomsledare: 0kr
Deltagare: Födda år 2015 – 2010  → 1 750 kr
(Barn födda 2009 och 2008 får anmäla sig men kommer inte att prioriteras)

Hjälpledare: Födda år 2008 → 950 kr

 Syskonrabatt:
För 2 barn → 2 700 kr
För 3 barn → 3 650 kr

NOTERA! Detta år är det inte först till kvarn som gäller utan vi har valt att fokusera på barn som aldrig varit på kollo tidigare. Av denna anledning görs bara en intresseanmälan. Om ditt barn får en plats så har du en vecka från att du fått platsen att göra betalningen. Får vi inte betalningen inom en vecka går platsen vidare till någon annan. Detta innebär att ni INTE betalar nu.

Du kan komma att få bekräftelsemejl från Studieförbundet Bilda om att er anmälan är mottagen. Dock är det endast en bekräftelse på att vi tagit emot denna. För frågor eller bekräftelse om ditt barn har fått en plats eller sannolikheten på om ditt barn får plats till kollot hänvisar vi till huvudansvariga på Sankta Eugenia [email protected].

Till föräldrar eller myndiga:
Vill du vara med och bidra med något under detta fantastiska läger så finns det definitivt möjlighet. Vi behöver föräldrar som kan vara med under lägret och hjälpa till i köket, allt från att handla till att laga mat. Om detta inte är något för dig så är det okej för vi behöver även föräldrar kan vara på plats och hålla koll på barnen tillsammans med oss under barnens fritid. Är du läkare eller sjuksköterska och kan ställa upp så hade vi varit otroligt tacksamma. Om något av detta intresserar dig så får du gärna höra av dig på [email protected].

Sjukdom:
Vi vill att alla på lägret mår bra och har det kul. Om ditt barn känner sig sjuk eller har symptom så ber vi ditt barn att stanna hemma.

 
Så vad väntar du på, anmäl dig nu och säkra din plats på årets sommarkollo. Hoppas vi ses där!

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer vi att informera om detta i förväg, i samband med anmälan. All eventuell dokumentation sker i samförstånd och tillåtelse med samtliga deltagare. Läs vår integritetspolicy här.

Karta

Plats
Stiftsgården Marielund
Stiftsgårdsvägen 21
17853 EKERÖ

Mer inom Folkhälsa

Midsommardialog 2023

Midsommardialog 2023

Välkommen till midsommarfirandet Midsommardialog på Strömsborg! Årets existentiella tema är "Vad är heligt för dig?"

 • Plats
  Norrtälje, Stockholms kommun
 • Datum
 • Tillfällen
  Torsdag, Fredag, Lördag 17:00 - 20:00
 • Tillfällen
  3 tillfällen
Läs mer
Timeout med Gud – Helhjärtat

Timeout med Gud – Helhjärtat

När våren är som vackrast har du möjlighet att hänga med till den naturskönt belägna Östgötagården. Tillsammans med ett härligt gäng kan du få ett avbrott fr...

 • Plats
  Rimforsa, Göteborgs kommun
 • Datum
 • Tillfällen
  Fredag 18:00 - 23:00
 • Tillfällen
  1 tillfällen
Läs mer