Skip to main content

Kateketundervisning för unga i Den heliga Familjens katolska kyrka

Uppdaterad:

Välkommen till katekes för unga i Den Heliga Familjens katolska kyrka i Ovanåker

Utöver undervisningen kommer vi att äta mat och fira mässa tillsammans.

Undervisningen syftar till att ge de unga en grundläggande kunskap om den katolska tron, en grundläggande kunskap som inte är utan djup. Eftersom vi fortfarande inte riktigt vet hur många som kommer att söka sig till denna katekes är det svårt att före det första undervisningstillfället ge ett detaljerat upplägg. Men datumen ligger fast och de som är i konfirmationsålder i Ovanåker med omnejd behöver delta i denna kurs för att kunna ta emot sakramentet. Allting runt omkring undervisningen; eventuella läger, resor och vandringar, kommer vi att besluta om i ett senare skede då gruppen med dess behov utkristalliserats. Detta får växa fram! 

Utöver undervisningen förväntas den som vill konfirmeras på egen hand eller med sin familj delta i den heliga mässan på söndagar och fördjupa sig i tron i hemmet. 

För frågor om ditt barn är i rätt ålder för detta, och för övriga frågor, var god kontakta Kyrkoherde f. Joakim Breding [email protected] 

 

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer ni att informeras och självklart ges möjlighet att inte vara med. Vi värnar om din personliga integritet! Läs vår integritetspolicy här.

Karta

Plats
Heliga Familjens Katolska kyrka
Kyrkvägen 18
82894 EDSBYN

Mer inom Religion och tro

Inspirationsdag – Hur skapas mötesplatser i våra församlingar där hela livet får plats?

Inspirationsdag – Hur skapas mötesplatser i vår...

En dag om hur vi kan skapa ett rum och en tid i våra kyrkor där vi möts i öppenhet och brustenhet, med de liv som är våra och tillsammans tänder ljus och ber...

  • Plats
    Sandviken, Sandvikens kommun
  • Datum
  • Tillfällen
    Lördag 10:00 - 17:00
  • Tillfällen
    1 tillfällen
Läs mer