Skip to main content

Sångläger i Skattungbyn, läger 2 (20 - 22 juni)

Uppdaterad:

För dig mellan 9-14 år. Du som gillar att sjunga, bada och att träffa nya kompisar - det här är Sånglägret för dig.

Starta ditt sommarlov med tre underbara dagar där vi sjunger musik från världens alla hörn – Scenen är din! Du får sjunga, showa och dansa, vi kommer även att ha roliga kvällsaktiviteter såsom det årliga Discot. Och som en sommarlovsdröm åker vi med traktor och vagn, till Skattungesjön för att bada, sporta, och leka. Sånglägret avslutas med en färgsprakande konsert, allt detta under ledning av ungdomar ur Orsa Ungdomskör.

 

INFORMATION


 

För vem? Lägret är för dig mellan 9-14 år. Inga förkunskaper krävs!

När? Läger 2 är from tisdag 20 – torsdag 22 juni.

Var? I Skattungbyn, en dryg mil från Orsa, vackert i en sluttning med milsvida utsikt över blånande berg. Lägret är på Skattunge Friskola.

Vad får man göra på lägret? Du får prova på stämsång, röstcoachning, sceniskt uttryck, dans och rytmer tillsammans med ett gäng som också älskar att sjunga. Vi kommer också att bada, sporta, leka och ha roliga kvällsaktiviteter. Avslutas med konsert på avslutningsdagen!

Vi som jobbar: Lägret upplever du tillsammans med dina fantastiska ledare; Unga vuxna från Orsa Ungdomskör och Körledarna Ingrid Eriksson, körledare bl.a Orsa Ungdomskör och Malin Andersson, Makesound.

Mat och boende: Ingår i deltagaravgiften. Kom ihåg att ange specialkost vid anmälan. Lägret sker med övernattning där vi sover i klassrum på madrasser. Vi ledare finns där för Dig hela tiden!

Pris: 1980 kr, i kursavgiften ingår samtliga måltider och fika, grupplogi på madrass i klassrum, konsert, sånghäfte samt material. Faktura skickas ut på mejl av Bilda.

 

 

Sista anmälningsdag: torsdag 1 juni.

Kontakt: Har du frågor angående själva lägret och dess innehåll så kan du kontakta våra ledare /arrangörer: Malin Andersson – [email protected] och Ingrid Eriksson – 073-141 45 74 (sms)

Har du frågor angående anmälan och deltagaravgift kontakta verksamhetsutvecklaren på Stf Bilda.


PST! Följ oss på sociala medier: sanglagretiskattungbyn
Sprid, dela och tagga inför Sånglägret!

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer vi att informera om detta i förväg, i samband med anmälan. All eventuell dokumentation sker i samförstånd och tillåtelse med samtliga deltagare. Läs vår integritetspolicy här.

Karta

Plats
Skattunge Friskola
Skattunge Kyrkväg 7
79495 Skattungbyn

Mer inom Musik

Mer inom Kör