Skip to main content

Församlingens framtid - ditt uppdrag

Uppdaterad:

3-5 februari pågår Jesus till barnens nationella konferens (jesustillbarnen.se). Vi vill i år bjuda in er som har ett övergripande ledaransvar eller är förtroendevalda i församlingen till ett särskilt spår. Seminariet kommer delvis att vara på engelska.

Församlingens framtid – ditt uppdrag: https://youtu.be/faUkCc_rtNc.
Tre timmar för förtroendevalda, kyrkoråd, styrelser eller andra frivilliga.

Plats: I Jönköping, lokal klar inom kort.
Datum och tid: 4 februari 2023 kl. 13.30 –17.00
Kostnad: 100 kr (inkl fika)

Undersökningar visar att hemmet som växtplats och möten mellan alla generationer är avgörande för att barn och unga ska få en tro på Jesus som håller hela livet. Ni har en viktig roll i att tänka strategiskt och ha en plan för hur er församling kan låta Jesus få plats i vardagen.

Hur kan ni skapa möten mellan generationer? Hur kan ni stötta familjer att dela tron i hemmet? Hur kan ni ge hopp till människor i en hopplös värld? Under den här eftermiddagen får ni en överblick, konkreta exempel från församlingar och uppmuntran till att jobba vidare med dessa frågor i er församling. Kom med hela din styrelse, ditt kyrkoråd eller ledningsgrupp för att tänka hur din församling blir en församling för framtiden.

 Talare:

Rachel Turner är från England och leder organisationen Parenting for Faith vars mål är att hjälpa föräldrar att upptäcka att de är de bästa för att visa sina barn på ett liv med Gud och att ge dem en möjlighet att få en egen livgivande relation med honom. Hon har skrivit flera böcker och leder en podcast
Anders Blåberg är fyrbarnsfar och församlingsföreståndare för Korskyrkan i Uppsala och tidigare ledare för Svenska Bibelsällskapet. Anders har under ett par år arbetat aktivt med att ta fram ett flergenerationsperspektiv i sin församling och har många års erfarenhet av visionsarbete.
Susanne Olofsson arbetar som ledarutvecklare med fokus på barn och familj i EFK och kommer att leda seminariet.

Anordnas av Jesus till barnen.

För anmälan eller mer information om den nationella konferensen som seminariet är en del av läs här: Jesus till barnen 3-5 februari.

 

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer ni att informeras och självklart ges möjlighet att inte vara med. Vi värnar om din personliga integritet! Läs vår integritetspolicy här.

Mer inom Ledarskap och pedagogik

ABC Gruppledarutbildning

ABC Gruppledarutbildning

ABC, alla barn i centrum, vänder sig till dig som möter föräldrar med barn 3–12 år i ditt arbete eller uppdrag. En möjlighet för er som förening, församling ...

 • Distans
  Distans
 • Plats
  Umeå, Umeå kommun
 • Datum
 • Tillfällen
  Lördag 09:00 - 16:00
 • Tillfällen
  4 tillfällen
Läs mer
Öppet hus – Karlstad

Öppet hus – Karlstad

Välkommen till Öppet hus i Karlstad

 • Plats
  Karlstad, Karlstads kommun
 • Datum
 • Tillfällen
  Måndag 14:00 - 17:00
 • Tillfällen
  1 tillfällen
Läs mer
Öppet hus – Örebro

Öppet hus – Örebro

Välkommen på Öppet hus i Örebro!

 • Plats
  Örebro, Örebro kommun
 • Datum
 • Tillfällen
  Tisdag 15:00 - 18:00
 • Tillfällen
  1 tillfällen
Läs mer