Skip to main content
Vi bygger om lite i menyn. Vi ber om ursäkt om det ser lite rörigt ut.

Från världskrig till nätkrig - Kliv in nätverksträff

Uppdaterad:

Författaren Jonathan Lundberg föreläser utifrån sin bok Från världskrig till nätkrig kring hur internet och sociala medier används för att sprida propaganda, hat och lögner. Ett nätkrig som bidragit till att demokratin idag befinner sig i kris.

Jonathan Lundberg är frilansjournalist och författare. Han debuterade 2019 med reportageboken Sverigevänner. Under 2021 släppte han sin andra bok, Från världskrig till nätkrig, som handlar om internetkulturens historia – och hur dagens debatt kring sociala medier liknar en debatt som rasade för hundra år sedan, kring massmedierna.

Föreläsare: Jonathan Lundberg

Moderator: Sofia Roeén, Equmeniakyrkan

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer ni att informeras och självklart ges möjlighet att inte vara med. Vi värnar om din personliga integritet! Läs vår integritetspolicy här.

Mer inom Digital delaktighet

Informationssverige.se – Nätverksträff Kliv In

Informationssverige.se – Nätverksträff Kliv In

Informationsverige.se är en webbsida med samlad information om svenska samhället för asylsökande eller de som nyligen har fått uppehållstillstånd i Sverige.

 • Distans
  Distans
 • Plats
  Zoom
 • Datum
 • Tillfällen
  Onsdag 18:00 - 20:00
 • Tillfällen
  1 tillfällen
Läs mer