Skip to main content
Vi bygger om lite i menyn. Vi ber om ursäkt om det ser lite rörigt ut.

anmälan till Första Kommunion St Maria Magdalenas Församling

Uppdaterad:

Välkommen med din anmälan till barnundervisning på svenska för läsår 2022/2023 i St Maria Magdalenas Församling, Hisingen.

För att anmäla dig här ska ditt barn vara född 2015-2016

Är ditt barn äldre ber vi er kontakta kyrkoherden.

Upprop sker söndagen 9 oktober efter högmässan, med undervisning varannan vecka frånsett lov. Studiematerialet tillhandahålls till självkostnadspris.

Undervisningen följer stiftets studieplan ”Ge som gåva vad ni har fått som gåva – Riktlinjer för katekesen i Stockholms Katolska Stift” (KPN). Vi följer stiftets beredskapsplan mot övergrepp, alla kateketer är utbildade i stiftets riktlinjer.

Glöm inte att det är ni föräldrar som är barnens primära kateketer, församlingen och kateketerna försöker stötta er i denna uppgift. Be gärna därför med ditt barn, gå tillsammans i mässan. Låt dem följa ert goda exempel.

 ”The family is the place where parents become their children’s first teachers in the faith” (Påven Franciskus, Amoris Laetitia 16)

 

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer ni att informeras och självklart ges möjlighet att inte vara med. Vi värnar om din personliga integritet! Läs vår integritetspolicy här.

Karta

Plats
S:ta Maria Magdalena katolska församling
Slättadammsgatan 10
41727 GÖTEBORG

Mer inom Religion och tro

Franciskusdagen i Kungsträdgården

Franciskusdagen i Kungsträdgården

”Tack gode Gud för allt som finns”, sa den helige Franciskus och ville lära oss människor att se skapelsen som en Guds gåva att vårda. Allt, växter, djur och...

  • Plats
    Stockholm, Stockholms kommun
  • Datum
  • Tillfällen
    Lördag 10:30 - 14:00
Läs mer