Skip to main content

Camp Aggön 2022 - mellanstadiet

Uppdaterad:

Välkommen att vara med på läger ute på Aggön – Pingstkyrkans församlingsgård. På lägret kommer vi att hitta på massa roliga saker såsom lekar, tävlingar, handla i kiosken, sporta, skapa, chilla och bada för den som inte tycker det är för kallt. Årets tema på lägret är ”Alla behövs”.

När vi har samlingar med pastorer och ledare ifrån kyrkan kommer vi att prata utifrån det ämnet ”Alla behövs”. Vi kommer också att läsa ifrån Bibeln, prata om hur mycket Gud älskar oss och sjunga och dansa.

Alla barn på lägret sover i stugor eller rum tillsammans med sina kompisar där en ledare är ansvarig för varje rum så att barnen ska känna att det finns trygga vuxna de kan prata med. Vi bjuder på frukost, lunch, mellis, middag och kvällsfika. Det kommer även att finnas en lägerkiosk där du kan handla godis.

 

När: Lägret startar på fredag den 19/8 kl.18.00 och avslutas på söndag den 21/8 kl.14.00.

Ålder: Årskurs 4 – 6.

Pris: 350 kr (betalas enklast på plats när ni anländer till lägret med swish).

Plats: Aggön, Aggösundet. Vägbeskrivning: https://goo.gl/maps/Pec23qZWsgS45Urz7 

Arrangör: Pingstkyrkan i Övik, i samarbete med Studieförbundet Bilda.

Övrig info: Vi på Pingstkyrkan vill arbeta för att kyrkan ska vara en trygg plats för alla barn och unga och begär därför alltid in ”utdrag ur belastningsregistret” från alla våra vuxna barnledare.

Frågor? Kontakta Emelie Almgren på 072-566 41 42 eller [email protected]

 

Skriv i anmälan nedan vem du helst önskar dela stuga/rum med och om du har några allergier eller om det är något annat som vi bör känna till.

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer ni att informeras och självklart ges möjlighet att inte vara med. Vi värnar om din personliga integritet! Läs vår integritetspolicy här.

Mer inom Demokrati och jämlikhet

Anebys flyktingmottagning

Anebys flyktingmottagning

Hur funkar en flyktingmottagning och hur är det att vara flykting och komma till Aneby?

 • Plats
  Aneby, Aneby kommun
 • Datum
 • Tillfällen
  Fredag 19:00 - 20:00
Läs mer
Fyra år i Bryssel

Fyra år i Bryssel

Lyssna på Tobias Enells erfarenheter från Svenska kyrkan i utlandet.

 • Plats
  Aneby, Aneby kommun
 • Datum
 • Tillfällen
  Fredag 19:00 - 20:00
Läs mer