Skip to main content

Seniorträff

Uppdaterad:

Seniorträff är en plats för dig som talar arabiska och vill träffa andra personer och göra roliga aktiviteter tillsammans.

Vi har lässtund på arabiska (olika tidningar och böcker), studerar olika ämnen, spelar schack, lyssnar på musik, tar en kopp kaffe eller te med kakor och umgås med varandra i en trevlig miljö.

Vi som går hit utvecklar och förbättrar idén tillsammans. Vi tillsammans ser till att alla som kliver in genom dörren känner sig välkomna.

Vill du starta en kör, bokcirkel, filmcirkel eller något helt annat? Här kan du göra det, här kan du träffa andra som också vill det.

Vi ses på fredagar med startdatum den 24 juni kl 18:00-21:00.

Anmäl dig genom att ringa på 072-182 09 24/ Youmn Kadoura eller skicka ett mail till Amir Tarabolsy, verksamhetsutvecklare på [email protected]

Varmt välkomna!

 

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer ni att informeras och självklart ges möjlighet att inte vara med. Vi värnar om din personliga integritet! Läs vår integritetspolicy här.

Karta

Plats
Studieförbundet Bilda
Jörgen Ankersgata 12
21434 MALMÖ

Mer inom Litteratur

Skrivarhelg med Lina Mattebo

Skrivarhelg med Lina Mattebo

En helg för dig som tycker om att uttrycka dig i skrift och vill utvecklas i skrivandet.

 • Plats
  Ölsremma, Tranemo kommun
 • Datum
 • Tillfällen
  Fredag, Lördag, Söndag 18:00
 • Tillfällen
  1 tillfällen
Läs mer
Boksamtal novell-läsning i parken 24 augusti

Boksamtal novell-läsning i parken 24 augusti

Varmt välkommen att läsa och prata om två olika noveller i sommar! Vi hoppas på många bra samtal om tro och liv tillsammans. Vi träffas 22 juni och 24 august...

 • Plats
  Stockholm, Stockholms kommun
 • Datum
 • Tillfällen
  Onsdag 18:00 - 19:30
 • Tillfällen
  1 tillfällen
Läs mer