Skip to main content

Populär digital studiecirkel i skånskt yllebroderi är tillbaka

Uppdaterad:

Efter flera populära digitala kurser i skånskt yllebroderi med Kristina Persson: Den 20 september startar vi igen!

Kursen blir en fördjupningskurs som även passar nybörjare. Vi repeterar olika stygn och tekniker men går också vidare, i en takt som passar alla. Kursen leds av Kristina Persson, populär och mycket kunnig kursledare från Kristianstad som har hållit många kurser i skånskt yllebroderi förut. Kristina kommer också fortsätta inviga oss mer i det skånska yllebroderiets spännande historia.

Det blir denna gång fem träffar via Zoom, varannan tisdag, med start den 20 september. Vi träffas kl 18-20.30 med fikapaus i mitten. Kurskostnad 1850 kr exklusive material.

Vad du broderar är valfritt, men du får väldigt gärna handla materialet av Kristina så kommer hon ha bättre koll på vad du jobbar med. (Men det går också att handla broderiet på annat håll.) Om du vill handla av Kristina behöver du ha anmält dig senast måndag 5 september, för att materialet ska hinna skickas ut i god tid. Vi kommer då sätta dig i kontakt med Kristina så att du kan beställa genom henne och även få tips om vilket material som passar just dig.

Vi träffas digitalt via plattformen Zoom. Du kan ladda ner zoom till din dator, telefon eller läsplatta, eller bara gå in via din webbläsare på den länk som vi kommer skicka till alla kursdeltagare innan studiecirkeln startar.

Sista anmälningsdag är den 12 september, men anmäl dig gärna ännu tidigare eftersom platserna har tagit slut snabbt vid de senaste kurserna. För att Kristina ska kunna ge feed back till alla kommer det vara max 12 deltagare.

Vi ser fram emot din anmälan och att få träffa dig (om än digitalt)!

Broderi

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer ni att informeras och självklart ges möjlighet att inte vara med. Vi värnar om din personliga integritet! Läs vår integritetspolicy här.

Mer inom Hantverk

Skapar-retreat på Sjöhaga

Skapar-retreat på Sjöhaga

Välkommen till en tyst skaparretreat på Sjöhaga utanför Skövde i vackra Skaraborg!

 • Plats
  Lerdala, Skövde kommun
 • Datum
 • Tillfällen
  Fredag 18:00
 • Tillfällen
  1 tillfällen
Läs mer
Träslöjd och snickeri

Träslöjd och snickeri

I samarbete med Immanuelskyrkan Stockholm erbjuder vi en snickerikurs. I snickeriet skapar du det du själv vill – allt från stolar till kubbspel – medan du f...

 • Plats
  Stockholm, Stockholms kommun
 • Datum
 • Tillfällen
  Torsdag 17:30 - 20:30
 • Tillfällen
  13 tillfällen
Läs mer