Skip to main content

Pop- och Rockskola i Roma

Uppdaterad:

Nu har du chansen att prova hur det är att spela i band! Den här kursen riktar sig till dig i åldrarna 10-12 år, inga förkunskaper eller egna instrument krävs. Fokus ligger på musikaliskt samspel där du kommer att få möjlighet att testa olika musikstilar och instrument.

Innehåll
Under kursen kommer vi att prova olika musikstilar där du får chansen att testa flera olika instrument och även möjligheten att få sjunga.

Fokus ligger på musikaliskt samspel och vi sätter tillsammans ihop en repertoar efter era önskemål. Som avslutning på kursen kan ni välja att ha en uppvisning för familj och vänner.

Kursens upplägg
Upplägget är en grupp med grundsättning för ett band. Gitarr, bas, trummor och eventuellt keyboard och sång. För att få det mesta ut av kursen är det förstås bra om du har instrument att öva på mellan träffarna, men det är inget krav. Vi siktar på mixade grupper av tjejer och killar.

Kursinformation
Kurserna startar vecka 37 i Studieförbundet Bildas musikhus på Sockerbrukets område i Roma. Ledare för båda grupperna är Rickard Möller som har lång erfarenhet av att spela i band och undervisa.

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer ni att informeras och självklart ges möjlighet att inte vara med. Vi värnar om din personliga integritet! Läs vår integritetspolicy här.

Mer inom Musik

Mer inom Band

Pop-och rockskola i Roma

Pop-och rockskola i Roma

Nu har du chansen att prova hur det är att spela i band! Den här kursen riktar sig till dig i åldrarna 13-15 år, inga förkunskaper eller egna instrument kräv...

  • Plats
    Roma, Gotlands kommun
  • Datum
  • Tillfällen
    Torsdag 15:30 - 17:00
  • Tillfällen
    8 tillfällen
Läs mer