Skip to main content

Friskvård för par

Uppdaterad:

En praktisk kurs över sju träffar som ger verktyg för par som vill vårda och utveckla sin relation. Välkomna med för att investera i er gemensamma framtid!

Kursen leds av Kajsa och Per Johansson, Tibro.

”Vi har varit gifta i snart 30 år och har fyra vuxna barn. Livet tillsammans har varit en berg- och dalbana med en större kris då vi fick hjälp utifrån. Ett tag efter det gick vi själva den här kursen och har sett hur mycket bättre vi har det efteråt, framförallt med mindre bråk och mer kommunikation.
Vi är tacksamma för de redskap vi fått med oss och anar att i princip alla relationer kan gå från bra till bättre. Men vi vet också att relationer kan räddas och återupprättas med hjälp av kursen. I och med att vi själva fått hjälp vill vi ge vidare på något sätt, och med materialet i kursen känner vi att vi kan göra det på ett enkelt sätt med ett budskap som vi kan ställa oss bakom.”

Om kursen

Kursen består av sju tillfällen online via zoom på torsdagar kl. 18.45-21.00.

Föredrag via film varvas under kvällen med samtal med din partner.

Även om kursen utgår från kristna principer och just äktenskap som samlevnadsform, lämpar den sig för, och är öppen, för alla som levt tillsammans i ett gemensamt hem under en tid.

Varje pars integritet respekteras. Det förekommer inga gruppdiskussioner och ingen behöver redovisa något om sin relation eller vilka frågor man arbetar med. Mellan varje tillfälle arbetar varje par själva och tillsammans med uppgifter.

Kursen går i början varje vecka för att sedan övergå till varannan vecka.

Kursen är framtagen av Alpha Sverige. Du kan läsa mer på https://alphasverige.se/ 

Anmälan

Anmäl dig via länken här på sidan senast 29 augusti. Tryck på den gröna knappen ”Anmäl dig” till höger.

Kursen är kostnadsfri men arbetsmaterialet kostar efter rabatt från Bilda 100 kr per par.

Arrangörer

Kursen sker i samverkan mellan Equmeniakyrkan Tibro www.equmeniakyrkantibro.se och Studieförbundet Bilda Sydväst www.bilda.nu/region/bilda-sydvast

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer ni att informeras och självklart ges möjlighet att inte vara med. Vi värnar om din personliga integritet! Läs vår integritetspolicy här.

Mer inom Folkhälsa

Stadsvandring

Stadsvandring

Vidgade Vyer vill uppmuntra det livslånga lärandet. Varmt välkommen till denna sommarkurs!

  • Plats
    Stockholm, Stockholms kommun
  • Datum
  • Tillfällen
    Onsdag 10:00 - 14:00
  • Tillfällen
    9 tillfällen
Läs mer