Skip to main content

Barnteaterakademin, fortsättning - INTRESSEANMÄLAN

För dig som är mellan 8-12 år och har spelat teater förut.

I september startar vi en teaterskola för barn 8-12 år som redan hunnit agera på scen tidigare.

Det här är en teaterskola för barn som har provat på skådespeleri förut och som kan lite grunder redan. Det passar för barn som vill ”spänna bågen” och gillar att utmanas på ett positivt sätt.

I den här gruppen höjer vi alltså nivån till lite mer avancerad. Här får barnen lära sig mer om teater och utveckla sitt skådespeleri.

Ledare är Anna Jankert som har många års erfarenhet som skådespelare inom både teater och film. Anna har haft framträdande roller i flera produktioner på Länsteatern och är just nu högaktuell i föreställningarna om Anna och Jacob Dubbe där hon spelar många roller. Anna har också vana att arbeta med barnskådespelare på ett roligt, varmt och pedagogiskt sätt.

Vi träffas 10 torsdagskvällar under hösten och vi är i Länsteaterns lokaler och scen i Visby.

Gruppens sammansättning är viktig för att barnen ska trivas och känna sig bekväma. Därför kommer vi sträva efter att nå en jämn fördelning mellan både ålder och kön.

Anmäl dig redan nu! I anmälan anger du barnets namn. Vi har plats för 12 barn. Detta är en endast en intresseanmälan och den är inte bindande. Du blir kontaktad via mejl under vecka 33 (15-19 augusti) då du får besked om du har fått en plats eller om du står som reserv. I samband med det lämnar du besked om du vill behålla platsen och den blir då bindande.

Faktura skickas ut i vecka 34.

Barnteaterakademin arrangeras av Länsteatern på Gotland och Studieförbundet Bilda.

 

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer ni att informeras och självklart ges möjlighet att inte vara med. Vi värnar om din personliga integritet! Läs vår integritetspolicy här.

Karta

Plats
Länsteatern På Gotland
Bredgatan 10
62157 VISBY

Mer inom Dans och teater

Mer inom Teater och dramatik

Teater: Måsen

Teater: Måsen

Välkommen till Vadstena! Vadstena unga teater ger Måsen av Anton Tjechov i regi av Martin Hellström på Vadstena gamla teater.

 • Plats
  Vadstena, Vadstena kommun
 • Datum
 • Tillfällen
  Söndag 15:00 - 16:00
Läs mer
Hör Mig

Hör Mig

En föreställning baserad på våra egna upplevelser om att växa upp. Du är inte ensam.

 • Plats
  Jönköping, Jönköpings kommun
 • Datum
 • Tillfällen
  Onsdag 19:00 - 21:00
Läs mer