Skip to main content

Teaterskola för 65+ (nybörjare) INTRESSEANMÄLAN

Uppdaterad:

Hann du inte med dina teaterdrömmar?

I september startar vi en teaterskola för dig som är 65 år eller äldre!

Har du drömt om att få testa att stå på scen men kanske inte haft möjlighet tidigare? Du kanske inte hunnit på grund av livspusslet med yrkes- och familjeliv? Eller du kanske inte har vågat?

Väck dina drömmar till liv och släng dina skrupler! Ta chansen att göra det du inte hann med!

Seniorteaterakademin kallar vi denna teaterskola som är för dig som är nybörjare och kanske aldrig stått på en scen. Här får du lära dig tekniker, förmedla uttryck och gestaltning med både kropp och språk – din livserfarenhet är ditt kapital. Och framför allt – här får du göra nya, roliga bekantskaper med andra – och dig själv! Inga förkunskaper krävs.

Ledare är Anna Jankert som har många års erfarenhet som skådespelare. I 14 år arbetade hon vid Västanå teater i Sunne och hon har även medverkat i filmer. Sedan 2009 är hon bosatt på Gotland och har haft framträdande roller i flera produktioner på Länsteatern.

Plats: Vi kommer vara på Länsteatern i Visby under 12 tisdagskvällar i höst.

Anmäl dig redan nu! Vi har plats för 12 personer. Detta är en endast en intresseanmälan och den är inte bindande. Du blir kontaktad via mejl under vecka 33 (15-19 augusti) då du får besked om du har fått en plats eller om du står som reserv. I samband med det lämnar du besked om du vill behålla platsen och den blir då bindande.

Faktura skickas ut i vecka 34.

Seniorteaterakademin arrangeras av Länsteatern på Gotland och Studieförbundet Bilda.

Foto: Stig Hammarstedt

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer ni att informeras och självklart ges möjlighet att inte vara med. Vi värnar om din personliga integritet! Läs vår integritetspolicy här.

Karta

Plats
Länsteatern På Gotland
Bredgatan 10
62157 VISBY

Mer inom Dans och teater

Gold: Modern dans för vuxna

Gold: Modern dans för vuxna

Fyll ditt år med dans. Välkommen att dansa med The Phoenix Dance Classes i vår!

  • Plats
    Härnösand, Härnösands kommun
  • Datum
  • Tillfällen
    Onsdag 19:35 - 21:05
  • Tillfällen
    15 tillfällen
Läs mer

Mer inom Teater och dramatik