Skip to main content

Jag åldras - alltså lever jag Örebro hösten

Uppdaterad:

Vill du samtala med andra om livet och åldrandet? Åldrandet är en naturlig del av själva levandet, olika i olika åldrar, alltid pågående. Det ger ständigt nya perspektiv, med nya insikter som bidrar till att livsbilden utvecklas.

Med utgångspunkt i materialet Seniorsamtal möts vi sju gånger och reflekterar tillsammans om att bli äldre och om hur synen på åldrandet påverkar oss.

Teman för träffarna är: 
Mitt liv idag, när jobbet tar slut, att bli ensam, att behöva flytta, när kroppen sviker, livsglädje och livslust

Anmäl dig här på sidan, alternativt 019-601 53 50 till Bilda. Vi önskar din anmälan senast den 16 oktober. Begränsat antal platser. (Om kursen är fullsatt så anmäl dig gärna ändå. Du hamnar på reservlista och blir kontaktad om det blir avhopp)
Vid frågor om innehåll kontakta Berit Carlström 070-655 62 29
Tid: Vi träffas varje vecka, med start 11 oktober kl 09:30-11:45
Plats: Du hittar oss i våra lokaler i Kulturhuset, Klostergatan 34 Örebro med ingång från gården på våning 2. Det finns hiss.

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer ni att informeras och självklart ges möjlighet att inte vara med. Vi värnar om din personliga integritet! Läs vår integritetspolicy här.

Karta

Plats
Bildas Verksamhetslokaler Örebro
Klostergatan 34
70361 ÖREBRO

Mer inom Folkhälsa

ABC Gruppledarutbildning

ABC Gruppledarutbildning

ABC, alla barn i centrum, vänder sig till dig som möter föräldrar med barn 3–12 år i ditt arbete eller uppdrag. En möjlighet för er som församling, förening ...

 • Distans
  Distans
 • Plats
  Umeå, Umeå kommun
 • Datum
 • Tillfällen
  Lördag 09:00 - 16:00
 • Tillfällen
  4 tillfällen
Läs mer
HÅLL BARA IHOP

HÅLL BARA IHOP

Tillsammans utforskar vi vägar mot en oviss framtid. Välkommen till Lidköping 5 oktober, Trollhättan 6 oktober eller Töreboda 8 oktober.

 • Plats
  Trollhättan, Lidköpings kommun
 • Datum
 • Tillfällen
  Onsdag
Läs mer