Skip to main content

Katolskt konfirmandläger Bosarp

Glädje, bön och tacksamhet är en naturlig effekt av evangeliet: att Gud har visat sin kärlek för oss människor i Jesus Kristus och kallar oss till liv i gemenskap med honom och med varandra.

Välkommen till ett läger fullt av aktiviteter, undervisning och tillfällen att växa i tron.

Tema: ”Var alltid glada, be ständigt och tacka hela tiden Gud.” (1 Thess 5:16–18)

Var: Bosarp läger- och kursgård, Linderöd

När: 4–6 mars 2022. Klockan 18.00 på fredagen öppnar incheckningen och programmet börjar en timme senare. Programmet slutar klockan 13.00 på söndagen.

Transport: Var och en planerar sin resa. Församlingen kan samordna transporten för sin grupp. Din kyrkoherde eller konfirmandkateket ger dig i så fall information om samåkning. Vägbeskrivning finns här: https://bosarp.se/.

Anmälningsavgift: 400 kr betalas in genom att swisha Katolska Biskopsämbetet 123 005 4932, alternativt till Bg 594-7205 senast 13/2. Vid betalningen ska följande uppges: ”5072202 + deltagarens namn”. Bekräftelse på att anmälan och inbetalningen kommit in skickas ut senast tre dagar efter sista anmälningsdag. Anmälan är bindande.

Packlista och lägerregler hittar du här: bilda.nu/UPT

Vi tar hänsyn till myndigheternas rekommendationer med anledning av pandemin, och håller er uppdaterade framför allt genom mailutskick.

Fyll i webbanmälan för ditt barns räkning genom att klicka på den gröna knappen ”Anmäl dig”.

Lägret arrangeras av Katolska kyrkan i Sverige/Ungdomspastorala teamet i samarbete med Studieförbundet Bilda.

Kontaktperson och lägeransvarig är stiftets ungdomskonsulent Elin Jönsson elin.jonsson@katolskakyrkan.se, Tel. 070-30 44 137

Varmt välkomna!

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer ni att informeras och självklart ges möjlighet att inte vara med. Vi värnar om din personliga integritet! Läs vår integritetspolicy här.

Karta

Plats
Bosarp läger- och kursgård
Sjörupsvägen 212-42
29894 LINDERÖD

Mer inom Religion och tro

Synodsprocess i Kristus Konungens Församling

Synodsprocess i Kristus Konungens Församling

Kristus Konungens församling vill bjuda in dig som är församlingsmedlem till en unik möjlighet att bidra till kyrkans synodala arbete tillsammans med påven Franciskus.

  • Plats
    Göteborg, Göteborgs kommun
  • Datum
  • Tillfällen
    Lördag 09:30 - 16:00
  • Tillfällen
    1 tillfällen
Läs mer