Skip to main content

Kurs i digital musikproduktion (ableton)

Ableton - avancerad nivå.

Denna kurs vänder sig främst till dig som redan deltagit vid en av våra grundkurser. Men kanske har du redan en grundläggande kunskap om Ableton eller stor kunskap i andra program för musikproduktion och tror att du ledigt skulle kunna hoppa in även här?
Då är du naturligtvis välkommen ändå!
Allt du behöver är en laptop eller annan dator som kan hantera programmet Albeton Live 10 Suite – en gratisversion som du kan använda i 90 dagar kan du ladda ner här.

Du behöver också kunna ansluta till videomöten då själva utbildningen äger rum i Zoom.

Mellan träffarna kommunicerar vi och delar material, övningsuppgifter och liknande via Learnify. Inför kursstart kommer du att få inlogg och inbjudan till vår Studieplats på Learnify.se.

Ledare för kursen är musikern, ljudteknikern och producenten Harald Eliasson. Harald är bland annat aktuell med bandet Colin and the Clouds som du hittar på bland annat Spotify och Youtube.

Alla kurser via Ungdomens Hus vänder sig främst till dig som är mellan 13 och 25. Är du lite äldre kan du mycket väl få plats ändå, men personer inom målgrupppen har företräde till platserna. Anmäler du dig som äldre kommer du få en reservplats och få veta en vecka innan kursstart om du fått din plats.

Välkommen!

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer ni att informeras och självklart ges möjlighet att inte vara med. Vi värnar om din personliga integritet! Läs vår integritetspolicy här.

Mer inom Film, foto och ljud

Kurs i ljus-och ljudteknik

Kurs i ljus-och ljudteknik

Lär dig teknik från grunden! Rigga ljus och ljud till en talare, en kör eller ett band.

  • Plats
    Klintehamn, Gotlands kommun
  • Datum
  • Tillfällen
    Måndag 19:00 - 21:15
  • Tillfällen
    5 tillfällen
Läs mer