Skip to main content

Möten för gifta par

Dialog i egna par under avsätt tid för alla par.

Möten för Gifta Par är avsedda för alla gifta par som vill få sin äktenskapliga kärlek att växa, oavsett ålder, hur länge de har varit gifta, religiöst engagemang eller vilken religion de tillhör. Särskilt, men inte nödvändigtvis, tänker vi på gifta par som upplever problem i relationen och kanske befinner sig i en kris.

Projektet vill ge människor kunskaper i att kommunicera, att lyssna på varandra, att bättre förstå, fördjupa kärleken och familjekänslan.

Deltagarna, inspirerade av ledarna, har sin egen ”äktenskapliga dialog” med varandra, helt privat. Vi garanterar en fullständig intimitet.

Reträtten sker den 26-28 augusti 2022 på EFS-gården i Åsljunga i Skåne. Kursen börjar på fredagen den 26:e aug. kl. 15 och avslutas på söndagen den 28:e aug. kl. 15.

Fem ledare från Polen kommer att hålla i dessa dagar. Dessa är Violetta och Marek Barszczewscy, Anetta och Jaroslaw Radeccy, som är ett gift par och Fader Zbigniew Cybulski. Från Sverige blir det fyra ledare Diana och Thure Gunnarsson, Bozena och Marcin Antoniak, som är gifta par.

På svenska och delvis på polska med direkt översättning till svenska språket.

Priset för kost och logi (ett dubbelrum med wc/dusch): 1500 kr/person. 

Anmälning fram till den 1 augusti

Bilda fakturerar avgiften.

Vid avbokning efter den 10 augusti kan inte avgiften återbetalas.

Kontaktperson: sr Marta Wlazlo ([email protected], 076 0062897)

Ett vittnesbörd från en av tidigare kurser:

Vi är glada att vi kom iväg på reträtten tillsammans. Det är något fint med att bara avsätta tid ihop till något som handlar om oss. Vi har rekommenderat det till vänner. Det var ett mycket ambitiöst och välplanerat event. Mycket personligt och därför öppnade det också dörrar för oss att vara personliga. Vi har definitivt stannat upp och börjat se varandra på ett nytt sätt […]

Ursula och Magnus

 

 

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer ni att informeras och självklart ges möjlighet att inte vara med. Vi värnar om din personliga integritet! Läs vår integritetspolicy här.

Karta

Plats
EFS-gården Åsljunga
Ånhultsvägen 31
28672 ÅSLJUNGA

Mer inom Religion och tro

Föräldrarundervisning gr 0-2

Föräldrarundervisning gr 0-2

Välkommen med din anmälan till barnundervisning på svenska för läsår 2022/2023 i Kristus Konungens församling i Göteborg!

 • Plats
  Göteborg, Göteborgs kommun
 • Datum
 • Tillfällen
  Torsdag 10:45 - 11:30
 • Tillfällen
  9 tillfällen
Läs mer
Sommarbibelskola på Sundet

Sommarbibelskola på Sundet

Längtar du efter att dela din tro med andra? Behöver du verktyg för att utmana dig själv? Gå bibelskola i sommar.

 • Plats
  Ljungby kommun, Kronobergs län
 • Datum
 • Tillfällen
  Måndag, Tisdag, Onsdag, Torsdag, Fredag, Lördag 13:00 - 18:00
 • Tillfällen
  20 tillfällen
Läs mer