Skip to main content

FRAMFLYTTAD En dag för livet- ett seminarium om människans värdighet

Obs: pga. corona skjuts seminariet upp. Nytt datum annonseras inom kort. Respekt – katolsk rörelse för livet har nu verkat i Stockholms katolska stift i 20 år. Detta ska uppmärksammas med en konferens- En dag för livet.

Med människans värdighet i centrum kommer det hållas en rad föredrag, som belyser viktiga livsfrågor, som livets början, nya gentekniker och dagens covidpandemi.

Dagen inleds av Kardinal Arborelius ocd. Från Påvliga livsakademin deltar kanslern Msgr. Renzo Pegoraro och prof. Katarina Le Blanc. Bland övriga medverkande finns Respekts grundare Axel Carlberg, läkarna Marianne Clauser, Bernadetta Majerczyk, Jenny Lindberg och Carlo Fimiani samt universitetslektor Jan Perselli.

Se hela programmet på www.respektlivet.nu/aktuellt

Kl. 18.00 inbjuds alla deltagare till en mässa med Kardinal Arborelius ocd i Stockholms katolska domkyrka. (Möjlighet till koncelebration finns)

Vid frågor maila Benedicta Lindberg på info@respektlivet.nu
 
Under detta arrangemang tillämpar vi Folkhälsomyndighetens rekommendationer för folksamlingar. Beroende på bestämmelserna om pandemiläget kan det hända att vi måste kräva vaccinbevis.

 

Seminariet arrangeras av 
Respekt -Katolsk rörelse för livet  &
Studieförbundet Bilda.

 

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer ni att informeras och självklart ges möjlighet att inte vara med. Vi värnar om din personliga integritet! Läs vår integritetspolicy här.

Karta

Plats
Katolska domkyrkan
Folkungagatan 46 B
11826 STOCKHOLM

Mer inom Religion och tro

Barnledarkonferens ”Jesus till Barnen” Malmö

Barnledarkonferens ”Jesus till Barnen” Malmö

Dagen vänder sig till dig som arbetar med, möter eller har ett engagemang för barn och familjer – som ledare, förälder, pastor eller annan uppgift. En heldag med inspiration, undervisning, seminarier och erfarenhetsutbyten.

 • Plats
  Malmö, Malmö kommun
 • Datum
 • Tillfällen
  Lördag 09:30 - 17:00
 • Tillfällen
  1 tillfällen
Läs mer
Synodsprocess i Kristus Konungens Församling

Synodsprocess i Kristus Konungens Församling

Kristus Konungens församling vill bjuda in dig som är församlingsmedlem till en unik möjlighet att bidra till kyrkans synodala arbete tillsammans med påven Franciskus.

 • Plats
  Göteborg, Göteborgs kommun
 • Datum
 • Tillfällen
  Lördag 09:30 - 16:00
 • Tillfällen
  1 tillfällen
Läs mer