Skip to main content

STYRELSE -22 - Kompetensutveckling för ordföranden, styrelser och församlingsledningar i EFK

Välkommen med på Styrelse -22 Årets bästa uppstart för din styrelse och församlingsledning! Man kan med fördel samla sin styrelse/ församlingsledning lokalt och delta tillsammans. I tre gemensamma pass och en rad olika seminarier tar vi upp angelägna ämnen och viktiga frågor.

Evangeliska Frikyrkans (EFK) digitala dag ”Styrelse 21” i januari 2021 samlade rekordmånga, över 300 personer!
Behovet av att få lyfta styrelse- och ledningsfrågor är stort. Därför vill vi bjuda in till STYRELSE -22. 
Låt det bli en dag som fortsätter i egna samtal och bearbetning! 

Innehåll under dagen
Bland rubrikerna:
Att arbeta med och i en valberedning / Verktyg och tips för bättre möten / Kris och konflikt – vad är det som händer? / Hur får vi det att blomstra? / Bönen som verktyg / Internationell mission – i missionsråd och styrelse / Vad betyder det att vara arbetsgivare? / Styrelsearbetets hantverk – för både nya och erfarna / Ekonomi och kommunikation – hur skapar vi engagemang och delaktighet?

 

Medverkande
Linalie Newman, Markus Sand, Daniel Råsberg, Kim Brynte, Ingemar Fhager, Susanne Olofsson, Jan-Eric Rönngren, Håkan Kenne, Ida Eriksson … med flera.

Praktisk information
Plattformen är Zoom och länk skickas ut i god tid till varje anmäld deltagare.
Vi uppmuntrar till att mötas som grupp och tillsammans ta del av de gemensamma passen. För att vara med på olika seminarier behöver man dock kunna koppla upp sig separat på plattformen Zoom (såvida inte flera är med på samma seminarium och ser det tillsammans).

Varför inte låta detta bli avstamp för en fortsatt dag med din styrelse/församlingsledning. Ta tid att samtala och följa upp både gemensamma pass och seminarier.

Anmälan & kostnad
Alla som önskar deltaga behöver göra en egen separat anmälan. I samband med anmälan kan man ange sin församling som fakturaadress om man så önskar. Priset för dagen är 150 kr/deltagare. Senast 10 januari behöver vi ha din anmälan!
(Faktura mailas ut av Bilda).

Arrangörer
Evangeliska Frikyrkan (EFK) i samverkan med Studieförbundet Bilda.(EFK är Medlemsorganisation i Studieförbundet Bilda och STYRELSE -22 är en av många arrangemang som görs i samverkan.)

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer ni att informeras och självklart ges möjlighet att inte vara med. Vi värnar om din personliga integritet! Läs vår integritetspolicy här.

Mer inom Ledarskap och pedagogik

Alla barn är lika olika

Alla barn är lika olika

- en grundutbildning i att möta unga i behov av särskilt stöd

 • Plats
  Rättviks kommun, Dalarnas län
 • Datum
 • Tillfällen
  Söndag 10:00 - 12:30
 • Tillfällen
  1 tillfällen
Läs mer
Jesus till barnen Umeå

Jesus till barnen Umeå

Välkommen till en heldag för dig som förälder, barnledare, pedagog, pastor, präst, mor- och farföräldrar - som längtar efter stöttning i att dela tro med barn. Inspiration, undervisning, samtal och seminarier.

 • Plats
  Umeå, Umeå kommun
 • Datum
 • Tillfällen
  Lördag 10:00 - 18:00
 • Tillfällen
  1 tillfällen
Läs mer