Skip to main content

Bakom kulisserna - del 3, Skapa community med Elisabeth Jensen Bünger

Vikten av ha ett bra community är A&O. Elisabeth Jensen Bünger kommer föreläsa om arrangörsskapet och hur man bygger ett bra community, där människor kan hitta ett sammanhang att utvecklas genom. Den inspiration du behöver för att komma igång.

Elisabeth har arbetat som klubbarrangör i Stockholm de senaste tio åren, där hon har startat och drivit tre konsertlokaler. Det började med att hon turnerade världen runt som musiker 2010-2013, och såg ett bristande utbud på intressanta koncept i sin hemstad. Efter ett år öppnade hon sin första egna konsertlokal och utbildade samtidigt kvinnor i hur man arrangerar konserter.

Hon drivs av att skapa intressanta sammanhang där människor kan uppleva och skapa en egen plats utanför normen. Hennes viktigaste grundsten har alltid varit att hålla hög kvalitet och att skapa något nytt. Därför förändras hennes klubbkoncept konstant. Efter att hon startat upp konsertlokalerna Kraken och Slaktkyrkan bestämde hon sig fö att flytta till Indien under några månader för att fördjupa sig i den österländska filosofin, och återvände hem där hon vidareutbildat sig i community design och experience economy. Just nu bygger hon upp sitt nya community vid namn House of Naga, en plats där kreatörer samarbetar på en internationell basis med att producera kultur i både digital som fysisk kontext.

✶✶✶✶✶✶✶✶✶✶✶✶✶✶✶✶✶✶✶✶✶✶✶✶✶✶✶✶✶✶✶✶✶✶✶✶✶✶✶✶✶✶✶✶
Detta evenemang är del av föreläsningscirkeln ”Bakom kulisserna”. Detta är för dig som undrat hur det går till att arrangera en konsert. Där du får en möjlighet att få en inblick i vad som sker ”bakom kulisserna”.
Vi flera tillfällen får du möjlighet vid lära dig mer om vad som krävs för att att arrangera konserter. Det vi har gjort är att bjudit in olika föreläsare som har något förknippat med livescenen och arrangörskap som kommer dela med sig av sina knep för att komma igång.
Detta event har gjorts möjlig med hjälp av Bilda, Dalakraft, Borlänge kommun och Dalapop

 

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer ni att informeras och självklart ges möjlighet att inte vara med. Vi värnar om din personliga integritet! Läs vår integritetspolicy här.

Karta

Plats
Broken Dreams Borlänge
Tunagatan 1
78434 BORLÄNGE

Mer inom Ledarskap och pedagogik

Själavårdskurs i Umeå

Själavårdskurs i Umeå

Kurs för dig som jobbar med själavård i en församling eller för dig som vill få en praktisk och teoretisk bas eller fördjupning i ämnet själavård. Kursen behandlar ämnen som samtalsmetodik, självbild, biblisk grund för själavård, psykisk ohälsa, k...

 • Plats
  Umeå, Umeå kommun
 • Datum
 • Tillfällen
  Tisdag 18:00 - 21:00
 • Tillfällen
  4 tillfällen
Läs mer
Bildas E-tjänst lärtillfälle

Bildas E-tjänst lärtillfälle

Har du gjort Bildas utbildning om Bildas e-tjänst men behöver extra stöd inom detta?

 • Distans
  Distans
 • Plats
  Zoom
 • Datum
 • Tillfällen
  Onsdag 18:30 - 21:00
 • Tillfällen
  1 tillfällen
Läs mer
Lärtillfälle om studieplatser i Learnify

Lärtillfälle om studieplatser i Learnify

Har du gjort Bildas utbildning om Studieplatser i Learnify men behöver extra stöd inom detta? Eller vill du ha möjlighet att ställa frågor om innehållet i utbildningen? Välkommen till våra öppna lärtillfällen!

 • Distans
  Distans
 • Plats
  Zoom
 • Datum
 • Tillfällen
  Onsdag 18:30 - 20:00
 • Tillfällen
  1 tillfällen
Läs mer