Skip to main content

Systerskap - distanscirkel för unga katolska kvinnor

Är du över 15 och funderar på hur man inte förlorar sig själv i sökandet och längtan efter en livspartner? Då är du hjärtligt välkommen till en studiecirkel för katolska tjejer arrangerat av Stockholms Läns Unga Katoliker.

Har du någon gång haft någon av dessa frågorna i ditt liv?

”Har jag för höga standards? Är jag bara en vanlig dejt eller en livspartner? Är jag en ”tillsvidare” tjej eller är jag en ”för alltid” tjej? Kommer jag någonsin kunna känna mig bekväm och sluta låtsas vara någon jag inte är för en kille? Är han den rätta?” 

Träffarna för tjejgruppen Sisterhood utgår från boken ”How To Find Your Soulmate Without Losing Your Soul” som är skriven av Jason & Crystalina Evert, ett katolskt par. Boken handlar om varför tjejer bör höja sina standards och inte sitta och vänta på ”den rätta”.

21 strategier som tjejer bör tänka på delas in i olika kapitel och tjejer uppmuntras till att inte förlora sig själva i sökandet och längtan efter en livspartner. I boken lär du dig om dig själv och upptäcker saker du kanske aldrig har tänkt på innan! Många överraskningar och hjälpmedel finns i boken.

Du behöver inte ha läst eller köpt boken före våra träffar. Det enda som krävs är att du deltar och delar med dig av dina kunskaper och funderingar – om du vill. Varje kapitel tar upp ett ämne som hjälper oss i det gemensamma samtalet. Vårt mål är att vi tjejer växer tillsammans och som individer i en trygg miljö. Det vi säger i gruppen stannar där.

Tycker att studiecirkeln verkar intressant men inte är katolsk kvinna? Självklart är du också välkommen att vara med.

Varmt välkomna!

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer ni att informeras och självklart ges möjlighet att inte vara med. Vi värnar om din personliga integritet! Läs vår integritetspolicy här.

Mer inom Folkhälsa

Författarmöte med Vibeke Olsson

Författarmöte med Vibeke Olsson

Välkommen till "Mitt på dagen träff" i Centrumkyrkan Tumba. Den här dagen är författaren Vibeke Olsson gäst och berättar om sin bok "Som skuggan följer ljuset".

  • Plats
    Tumba, Botkyrka kommun
  • Datum
  • Tillfällen
    Tisdag 13:00 - 15:00
Läs mer