Skip to main content

Open Mic - för en hållbar framtid!

Open Mic - var en del av lösningen! Varmt välkommen att anmäla dig till att dela tips och tankar kring hur vi kan skapa goda förutsättningar för ett hållbart liv och en hållbar framtid som värnar vår miljö! Läs mer nedan för mer information.

Open Mic ingår i programmet under Framtidsveckorna i Karlskoga där vi vill ge utrymme för dig som bor och verkar i Karlskoga, att dela med dig av din erfarenhet och de aktiva beslut du har gjort för att skapa förutsättningar för en hållbar framtid. Det kan innebära alltifrån kompostering, dieter, självförsörjning, vattenfilter, val av transportmedel, förändrad konsumtion, förändrad livsstil – stort som smått. Du kanske har kommit på en revolutionerande uppfinning som du vill berätta om…

Upplägg
Timmen kommer vara indelad i 4 delar, 10 minuter berättande och 5 minuter med tid för frågor.
Alla som vill dela något måste anmäla sig och det gör man här på denna sidan.

Du som ska hålla i en del av timmen behöver vara på plats senast 15:30 så vi hinner gå igenom allt och om du vill ta med dig en powerpoint, tar du den på en USB-sticka till eventet.
Kom ihåg att 10 minuter kan upplevas både väldigt kort eller väldigt långt så skriv gärna ett manus eller stödpunkter på det du ska berätta om. Kom förberedd.

Det är alltså totalt 4 talare som kan få tid detta tillfälle så det är inte säkert att du som anmäler dig får en plats, så anmäl dig så snart du kan.

Innehåll
Vi förutsätter att det du vill berätta är angeläget till temat hållbarhet och vi förutsätter även att du som talar följer svensk lag när det gäller att inte kränka eller utöva någon form av hets mot folkgrupp. Inget partipolitiskt brandtal. Tala ur jag-form och ur dina erfarenheter. Vi som arrangörer har rätt att avbryta om vi anser att innehållet inte är lämpligt. Tänk på att ha vårdat språk och kom med intentionen att de som kommer verkligen vill veta vad du har att säga. Vi vill skapa möten som berör!

Anmälan
Anmäl dig genom att maila på andreas.wistrand@bilda.nu så snart som möjligt men senast 14 oktober.
Ange i anmälan vad du vill prata om och om du är ensam eller med flera.

För mer information:
Kontakta andreas.wistrand@bilda.nu eller 019-601 53 50 (växeln)

Arrangeras av
Studieförbundet Bilda & Karlskoga Bibliotek

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer ni att informeras och självklart ges möjlighet att inte vara med. Vi värnar om din personliga integritet! Läs vår integritetspolicy här.

Karta

Plats
Karlskoga Bibliotek
Kyrkbacken 9
69183 KARLSKOGA

Mer inom Klimat och miljö

Ta hand om din klädgarderob

Ta hand om din klädgarderob

Lite dåligt samvete har vi väl alla för de där forna favoriterna längst in i garderoben. De där som bara skall lagas lite, sys om lite, förkortas eller förlängas för att kunna användas igen. Vad kan du då göra med kläderna i din garderob?

 • Distans
  Distans
 • Plats
  Zoom
 • Datum
 • Tillfällen
  Måndag 19:00 - 20:30
 • Tillfällen
  3 tillfällen
Läs mer