Skip to main content

Teknisk Aktieanalys - Grund

Intresserad av aktier?

Vill du förstå dynamiken i kursrörelserna och kunna läsa av ett aktiediagram och därmed lättare bedöma när det är lämpligt att köpa och sälja, då är detta kursen för dig! Vi utgår och lär oss från svenska aktier som är av intresse för dig som deltar i kursen.

Start 5 oktober, kl. 18:30 och därpå följande 7 tisdagar.

Max 10 deltagare, först till kvarn.

Om ledaren: Torgny Gadmar har hållit på med TA sedan 1990-talet, men är idag pensionär. Har ett brinnande intresse för att läsa av diagram. Under två år har han gått fördjupande kurser i ämnet.

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer ni att informeras och självklart ges möjlighet att inte vara med. Vi värnar om din personliga integritet! Läs vår integritetspolicy här.

Karta

Plats
Equmeniakyrkan Hökerum
Vallvägen 2
52374 HÖKERUM

Mer inom Jämlikhet och demokrati

Hur skall vi orka förändra världen? Webbinarium

Folkbildning för fred. Del 3 av webbinarieserie i fyra delar med fokus på hur vi förändrar samhället genom ickevåld. Fördjupa dig i praktiskt ickevåldsarbete, ickevåldskommunikation och konflikthantering, hållbart engagemang och mycket mer

  • Distans
    Distans
  • Plats
    Zoom
  • Datum
  • Tillfällen
    Onsdag 16:00 - 17:30
Läs mer