Skip to main content

Lär dig plocka svamp

Längtar du ut till naturen för att plocka svamp? Är du osäker på vilka svampar du kan plocka och äta? Här är ett tillfälle för dig att lära dig mer om svamp!

Ann Eriksson är skogsvetare och farmaceut och är bosatt i Degerfors i Värmland. Sedan barnsben har hon tillbringat mycket tid i skogen. Hon har även utbildat sig genom högskolekurser om skog och skogsbruk.
Svampplockning är ett fantastskit tillfälle att komma ut och njuta av skog och natur. Välkommen att ta del av Anns kunskap och låt dig inspireras!
• vilka svampar kan jag äta/plocka?
• Hur kommer man igång och plockar svamp. Var skall man leta, behöver man någon utrustning m.m?
• och sist men inte minst, när man har lyckats hitta svamp, vad gör man med den?

Anmäl dig här på sidan om du vill lära dig mer om svampplockning! Träffen sker via zoom och 1-2 dagar före skickas länk till de som anmält sig.

 

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer ni att informeras och självklart ges möjlighet att inte vara med. Vi värnar om din personliga integritet! Läs vår integritetspolicy här.

Mer inom Folkhälsa