Skip to main content

SUK's Riksläger- Kallade till storhet

Undrar du vad Guds plan är för ditt liv? Något som kommer att få dig att känna meningsfullhet och glädje? Vad som är nästa steg för dig?

Var med oss då på lägret ”Kallade till storhet” 19-21 november på vår favorit lägergård Marielund! Gud kallar oss alla som är döpta in i Hans familj till storhet. Såsom Benedictus XVI har uttryckt det ”Världen erbjuder oss bekvämlighet men vi är inte skapade för bekvämlighet, vi är skapade till storhet”. Men vad är denna storhet som vi är skapade till? Hur får vi reda på det och hur ska vi ta nästa steg till att uppfylla det?

 

Helgen kommer att vara fullspäckat med intressanta och lärorika föredrag där du genom råd, tips, andliga övningar, reflektioner kring relevanta bibeltexter blir utrustad till att kunna urskilja vad du ska göra med ditt liv. Vi kommer även att dela med oss av våra tankar och utmaningar genom olika övningar och diskussioner i grupp. Det här är ett läger för dig som vill få konkreta råd och tips till hur du ska få reda på din kallelse.
Lägret riktar sig till dig som är mellan 17-28 år gammal.

Utöver detta kommer vi även att ha olika aktiviteter för att lära känna varandra och ha roligt tillsammans.

Betalning sker senast den 31 oktober till SUKs Swish med nummer 1235715313. Märk betalningen med ”höstläger+ditt efternamn”. Alternativt betala in på bankgironummer 101-3192 och märk betalningen med ”höstläger + ditt efternamn”. När betalning till SUK och anmälning till Bilda är gjord så är anmälningen giltig och platsen bindande.

Så anmäl dig redan nu till ett läger som garanterat kommer att påverka ditt liv i rätt riktning!

Vid frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta 

Merna Audesho 
070-073 22 71

Lilian Gillegård 
070 – 774 52 72

 

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer ni att informeras och självklart ges möjlighet att inte vara med. Vi värnar om din personliga integritet! Läs vår integritetspolicy här.

Karta

Plats
Stiftsgården Marielund
Stiftsgårdsvägen 21
17853 EKERÖ

Mer inom Religion och tro

Akademin Bilda och Sänd – fysiska möten

Akademin Bilda och Sänd är en ny utbildning som riktar sig till alla församlingsmedlemmar som önskar få verktygen att med större självförtroende försvara och förklara sin väckelsekristna världsåskådning på arbetsplatsen, på gymmet eller i kompiskr...

 • Plats
  Borlänge, Borlänge kommun
 • Datum
 • Tillfällen
  Lördag 10:00 - 17:00
 • Tillfällen
  5 tillfällen
Läs mer
Lovsång21 – Hela konferensen

Lovsång21 – Hela konferensen

Inspiration och utrustning för sångare, musiker, lovsångsledare, dansare, församlingsledare, pastorer, präster och dig som vill fördjupa förståelsen av tillbedjan. Årets tema: Sången som aldrig tystnar!

 • Plats
  Huskvarna, Jönköpings kommun
 • Datum
 • Tillfällen
  Fredag, Lördag 19:00 - 00:00
 • Tillfällen
  1 tillfällen
Läs mer