Skip to main content

Filmstigens höstprojekt

Vill du bli skådespelare eller filmskapare? Vill du vara med och skapa en spännande kortfilm? Då ska du anmäla dig till Filmstigen! Kursstart 27 september.

Oavsett om du vill testa att vara framför eller bakom kameran är detta projektet för dig! Vi kommer att träffas ett antal gånger under hösten för att skapa och producera en kortfilm tillsammans – från manus till färdig film. Filmprojektet börjar den 20/9 och avslutas med en gemensam filminspelning i november!

Vem kan anmäla sig? Projektet riktar sig till dig som är mellan 13-19 år och boende i Hälsingland.

När och var?
Filmstigens träffar äger rum i följande kommuner: Hudiksvall, Ljusdal, Nordanstig, Bollnäs och Söderhamn. Du behöver bara delta i de träffar som äger rum i just din kommun, men du är välkommen att ta del av flera träffar om du vill. All info om datum, tid och plats finns i kalendern på www.filmstigen.se

Vad kostar det? Det är gratis att delta men föranmälan krävs. Platserna i projektet är begränsade och först till kvarn gäller, så se till att anmäla dig i god tid.

Ledare: Maja Lindh och Siggi Holm
maja.lindh@bilda.nu
0727363188

Filmstigen drivs av Studieförbundet Bilda med stöd från Region Gävleborg och Svenska Filminstitutet samt Hudiksvall, Bollnäs, Söderhamn, Nordanstig och Ljusdals kommun.

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer ni att informeras och självklart ges möjlighet att inte vara med. Vi värnar om din personliga integritet! Läs vår integritetspolicy här.

Karta

Plats
Hudiksvalls fritidsgård
Norra Kyrkogatan 9
82430 HUDIKSVALL

Mer inom Film, foto och ljud

Grundkurs i studioinspelning

Grundkurs i studioinspelning

Välkomna till en kurs med Roger Rådström där vi får lära oss olika sätt att jobba med studioinspelning. Roger är ett känt namn i Jämtland och övriga landet, Han har lång erfarenhet av att jobba med livescener och studio både som tekniker, producen...

 • Plats
  Frösön, Östersunds kommun
 • Datum
 • Tillfällen
  Onsdag, Torsdag 18:30 - 21:00
 • Tillfällen
  4 tillfällen
Läs mer
Nybörjarkurs i fotografi

Nybörjarkurs i fotografi

Drömmer du om att ta sådär fina foton som dina förebilder gör, men vet inte vilka inställningar du ska använda?

 • Plats
  Luleå, Luleå kommun
 • Datum
 • Tillfällen
  Lördag, Söndag 12:00 - 16:00
 • Tillfällen
  2 tillfällen
Läs mer