Skip to main content

Ledarutbildning samtalsmaterialet Kyrkan och Metoo

Hösten 2017 kommer för många alltid förknippas med hur #metoo blev ett begrepp som skakade om västvärlden. För en del förändrades livet i grunden.

I efterhand talar man om #metoo som början på en rörelse mot en ökad jämställdhet. Det finns ett före och ett efter #metoo hösten 2017. Hur kan vi som kristen gemenskap prata om metoo?

Välkommen till en ledarutbildning för dig som vill leda en studiecirkel i samtalsmaterialet Kyrkan och #metoo. Ledarutbildningen leds av Josefin Lennartsson pastor och som tillsammans med Bilda skrivit Samtalsmaterialet Kyrkan och #metoo. Detta samtalsmaterial har som syfte dels att lyfta vad #metoo-rörelsen står för och vilka frågor som fortfarande är aktuella, dels att belysa hur vi kan arbeta med dessa frågor i kristna sammanhang. 

Anmäl dig här på hemsidan
Utbildningen kommer att ske via Zoom

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer ni att informeras och självklart ges möjlighet att inte vara med. Vi värnar om din personliga integritet! Läs vår integritetspolicy här.

Mer inom Religion och tro

Välkommen till ambassadör- och ledarhelg med tema existentiell hälsa!

Välkommen till ambassadör- och ledarhelg med tema existentiell hälsa!

Äntligen kan vi träffas på riktigt, fysiskt! Vi på Bilda är glada över att få hälsa dig som Bilda-ambassadör eller Bildaledare varmt välkommen till en helg där vi tillsammans får mötas, utvecklas och lära tillsammans!

  • Plats
    Skellefteå, Skellefteå kommun
  • Datum
  • Tillfällen
    Fredag, Lördag 17:00 - 21:00
  • Tillfällen
    2 tillfällen
Läs mer