Skip to main content

Körkortsteori med språkträning

Välkommen till anmälningssidan för Körkortsteori på lätt svenska – Framtidsverkstaden, Erikshjälpen Helsingborg. Anmälningen är först och främst för dem som är ansluten till Framtidsverkstaden, Erikshjälpen Helsingborg. Alla andra anmälningar blir godkända i man av plats. Anmäl dig gärna genom att trycka på Anmäl dig till höger och fylla i dina personuppgifter på följande sidan. Alla fält är obligatoriska.

Målet med kursen är att stärka din förmåga i svenska språket och samtidigt ge kunskaper som bidrar till förutsättningar att ta körkort – för att på så sätt stärka dina möjligheter på den svenska arbetsmarknaden.

Vi kommer använda oss av materialet på trafiko.se. Genom att blanda genomgångar, samtal, textläsning och övningsuppgifter stärks din förmåga i svenska språket samtidigt som trafikkunskapen ökar.

Övningsuppgifterna inkluderar rena trafikkunskapsfrågor, samt ordkunskap, läsförståelse och skrivövningar.

Utbildningen sker digitalt.

Hoppas vi ses!

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer ni att informeras och självklart ges möjlighet att inte vara med. Vi värnar om din personliga integritet! Läs vår integritetspolicy här.

Mer inom Arbetsliv