Skip to main content

Leva Evangeliet i vardagen

Vuxenutbildning i samarbete med KPN med Henrik Alberius

En i serien av tre kurser där de två andra är ”Om Trons Grunder” med P. Ulf Jonsson SJ Omberg 17-19 september och ”Konst och förkunnelse” med P Dominik Terstriep SJ i Rögle 1-3 oktober.

Under kursen försöker vi svara på frågan. Hur kan vi leva som katoliker i vardagen? Vår katolska kyrka är rik på råd. Dessa finner vi inte bara i predikan och katekesen, utan också i det som kallas hennes sociallära. Den senare finns nu i svensk språkdräkt och det är dags att upptäcka den rikedom av tankar och vägledning som den gömmer. Pris: kursen kostar 1000kr per helg, Kateketer 600kr, Ungdomar 300kr.

Anmälningar kommer ske via KPNs hemsida, länken:

https://kpn.se/kurser-events/vuxenutbildningen/leva-evangeliet-i-vardagen

Henrik

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer ni att informeras och självklart ges möjlighet att inte vara med. Vi värnar om din personliga integritet! Läs vår integritetspolicy här.

Karta

Plats
Åh Stiftsgård
Å 252
45994 LJUNGSKILE

Mer inom Religion och tro

Det goda samtalet

Det goda samtalet

Fyra torsdagskvällar med rubriken "Det goda samtalet". Den 23 september möts Owe Wikström, Inger Alestig och Sune Fahlgren för det goda samtalet om att försöka förstå sin egen livsresa.

 • Plats
  Stockholm, Stockholms kommun
 • Datum
 • Tillfällen
  Torsdag 19:00 - 20:00
Läs mer

Bibelcirklar med SöderKung

Har du alltid undrat hur man som katolik ska läsa och tolka bibeln?

 • Plats
  Stockholms kommun, Stockholms län
 • Datum
 • Tillfällen
  Torsdag 18:00 - 20:00
 • Tillfällen
  7 tillfällen
Läs mer