Skip to main content

Akademin Bilda och Sänd - digitala möten

Akademin Bilda och Sänd är en ny utbildning som riktar sig till alla församlingsmedlemmar som önskar få verktygen att med större självförtroende försvara och förklara sin väckelsekristna världsåskådning på arbetsplatsen, på gymmet eller i kompiskretsen.

Under ledning av föreståndarna P-O Flodström, Robban Tjernberg och Cilla Eriksson kommer den som anmäler sig till utbildningen ”Akademin Bilda och Sänd” att under fem lördagar, antingen via Zoom eller på plats i Ungdom med Uppgifts lokaler i Borlänge peppas och inspireras till att ta plats med goda kristna värderingar i det offentliga rummet, i sociala medier och på tidningarnas opinionssidor.

P-O och Cilla har tidigare gått både Wilberforceakademin och Pethrusakademin. Båda är överens om att båda utbildningarna är väldigt gedigna och innehållsrika satsningar från Svenska Evangeliska Alliansen och den kristna nyhetstidningen Dagen. Erfarenheterna från dessa tar de båda med sig mycket inspiration från in i det gemensamma arbetet med Akademin Bilda och Sänd.

Anmäl dig genom att klicka på gröna knappen,  och är du cirkelledare hos Bilda har du möjlighet att få stöttning för dina kostnader i samband med utbildningen, kontakta din lokala verksamhetsutvecklare för att höra vad som gäller i din region.

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer ni att informeras och självklart ges möjlighet att inte vara med. Vi värnar om din personliga integritet! Läs vår integritetspolicy här.

Mer inom Religion och tro

Konst och Förkunnelse

Konst och Förkunnelse

Vuxenutbildning i samarbete med KPN med Dominik Terstriep

 • Plats
  Södra Sandby, Malmö kommun
 • Datum
 • Tillfällen
  Fredag, Lördag, Söndag 17:00 - 19:00
 • Tillfällen
  1 tillfällen
Läs mer
Ledarutbildning samtalsmaterialet Kyrkan och Metoo

Ledarutbildning samtalsmaterialet Kyrkan och Metoo

Hösten 2017 kommer för många alltid förknippas med hur #metoo blev ett begrepp som skakade om västvärlden. För en del förändrades livet i grunden.

 • Distans
  Distans
 • Plats
  Zoom
 • Datum
 • Tillfällen
  Torsdag 19:00 - 21:00
 • Tillfällen
  1 tillfällen
Läs mer