Skip to main content

Uppfräschning av nya Bibeläventyret Gamla Testamentet

Har du gått fortbildningen för nya Bibeläventyret Gamla testamentet, men är i behov av att friska upp minnet lite? Då är uppfräschning av nya BÄGT något för dig! Samma uppfräschningskurs ges vid två tillfällen.

Vi övar rörelser, påminner om röda tråden, övar trollerier, svarar på era frågor, delar varandras erfarenheter, osv. 

Fortbildningen är för dig som är licensierad instruktör. Är du inte det betalar du eller arbetsgivaren licensen så fort det går.

Maila info@bibelaventyret.se om du har frågor.

Varmt välkommen!

 

Betalning: Kursavgiften är 100kr. Vi ser gärna att du betalar via SWISH till 123 900 62 63. Skriv i så fall ditt namn, vilken kurs det gäller, datumet och ”BÄ” som meddelande. I annat fall kan vi skicka ut en faktura via e-post. Om du inte har möjlighet att betala avgiften kan du markera detta i anmälnings formuläret. 

 

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer ni att informeras och självklart ges möjlighet att inte vara med. Vi värnar om din personliga integritet! Läs vår integritetspolicy här.

Mer inom Ledarskap och pedagogik