Skip to main content

Webbinarium om Bibeläventyret

Tänk att få undervisa om Bibeln med hjälp av teater, bilder, trolleri, rap och rörelser! Bibeläventyret är ett kreativt och pedagogiskt läromedel. Undervisningen fångar barnens intresse och lägger en god grund för lärarens vidare samtal i klassrummet om världsreligionerna. Lektionerna leds av anställda från kyrkan, utbildade för att möta skolans behov av icke konfessionell undervisning och uppfyllelse av läroplanen. Välkommen på webinarium för att se om det är något för din skola eller församling! 

Vid två tillfällen; 22 Oktober 10:00 och den 19 Januari 12.00 kommer vi att erbjuda ett introduktionstillfälle som leds av Andreas Hultsten (nationell ledare för Bibeläventyret) och Frans Wingård (verksamhetsutvecklare i Bilda Svealand). Du väljer själv vilket tillfälle som passar dig bäst. Under en timme berättar och visar de vad Bibeläventyret är, och svarar på dina frågor. Du är varmt välkommen, vare sig du kommer från en församling, skola, studieförbund, eller från annat håll. 

Det kostar ingenting och du anmäler dig på länken nedan. Instruktionsmail och zoomlänk skickar vi ut ett par dagar innan kursstart.

Du kan också läsa mer om Bibeläventyret här.

Välkommen!

 

 

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer ni att informeras och självklart ges möjlighet att inte vara med. Vi värnar om din personliga integritet! Läs vår integritetspolicy här.

Mer inom Ledarskap och pedagogik

Jesus till barnen Umeå

Jesus till barnen Umeå

Välkommen till en heldag för dig som förälder, barnledare, pedagog, pastor, präst, mor- och farföräldrar - som längtar efter stöttning i att dela tro med barn. Inspiration, undervisning, samtal och seminarier.

 • Plats
  Umeå, Umeå kommun
 • Datum
 • Tillfällen
  Lördag 10:00 - 18:00
 • Tillfällen
  1 tillfällen
Läs mer
Vad händer efter Corona?

Vad händer efter Corona?

För tredje gången anordnar vi en konferens för ungdomsledare. Vi befinner oss mitt i en pandemi och psykisk ohälsa hos unga är något vi behöver prata om.

 • Plats
  Södertälje, Södertälje kommun
 • Datum
 • Tillfällen
  Lördag 10:00 - 16:00
 • Tillfällen
  1 tillfällen
Läs mer