Skip to main content

Konsert med Vallersteamet

Välkommen Vallersvikskyrkan och sommarens konserter!

Vallersvikskyrkan i Frillesås, ligger med ett stenkast till havet och camping samt vandrarhem i närheten och blir en fin plats att besöka för att njuta av både natur och musik. Tillsammans med Bilda erbjuder de konserter och temakvällar under sommarmånaderna.

Under sommarens dagar bjuder Vallersteamet på aktiviteter för stora som små på Vallersvikskyrkans camping. Gänget består av musik- och teatertalanger som gärna står för kloka och roliga framträdanden i alla dess slag. Denna kväll bjuder de på en fullspäckad konsert för Vallersviks gäster, varmt välkommen!

Läs mer om Vallersvikskyrkan och andra planerade aktiviteter här: https://www.vallersvikskyrkan.se/

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer ni att informeras och självklart ges möjlighet att inte vara med. Vi värnar om din personliga integritet! Läs vår integritetspolicy här.

Mer inom Musik

Folkmusikdag för musiklärare

Folkmusikdag för musiklärare

För dig som på ett eller annat sätt använder dig eller skulle vilja använda dig av folkmusik i din undervisning på kulturskolan. Det kan vara mycket eller lite, du kan ha gjort det jämt eller nyss börjat med det, det kan vara svensk folkmusik elle...

 • Distans
  Distans
 • Plats
  Eslöv, Malmö kommun
 • Datum
 • Tillfällen
  Fredag 08:30 - 16:00
 • Tillfällen
  1 tillfällen
Läs mer