Skip to main content

Vad är Ickevåld? Webbinarium

Folkbildning för fred. Del ett av en webbinarieserie i fyra delar med fokus på hur vi förändrar samhället genom ickevåld. Fördjupa dig i praktiskt ickevåldsarbete, ickevåldskommunikation och konflikthantering, hållbart engagemang och mycket mer.

Seriens första webinar tar upp ickevåldets historia, filosofi och strategier för att uppnå ett samhälle utan våld och orättvisor. Vi kommer att dig ge dig inblick i den teoretiska uppbyggnaden kring ickevåld och en uppdatering på några av de ickevåldsrörelser som finns i världen och Sverige idag.

Anmälan och mer information hittar du HÄR

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer ni att informeras och självklart ges möjlighet att inte vara med. Vi värnar om din personliga integritet! Läs vår integritetspolicy här.

Fler webbinarier i samma serie

Mer inom Jämlikhet och demokrati

An Introduction to Chinese Culture

An Introduction to Chinese Culture

Welcome to a crash course on Chinese culture! In a series of 10 lectures, we will discuss a wide range of topics regarding various aspects of the "Middle Kingdom".

 • Distans
  Distans
 • Plats
  Zoom
 • Datum
 • Tillfällen
  Tisdag 18:00 - 19:30
 • Tillfällen
  10 tillfällen
Läs mer