Skip to main content

Digital låtskrivarworkshop med Sabina Chantouria

Väck din kreativitet, inspiration och utveckla ditt låtskrivande med vår digitala låtskrivarworkshop. Sabina Chantouria leder workshopen som är särskilt skapad för dig som är ansluten till Bilda Nord.

Workshopen ger grundläggande kunskaper i låtskrivande, med övningar för att komma igång och utveckla låtskrivandet, väcka inspirationen och kreativiteten. Du får jobba med ett inspirationsmaterial mellan tillfällena för att skapa en vers och refräng. Du har också möjlighet att få feedback på ditt låtmaterial under veckan. Workshopen är speciellt riktad till dig som har ett band eller annan musikverksamhet hos Bilda Nord.

Workshopen ges i Zoom och är uppdelad i två delar med en veckas mellanrum. Du som anmäler dig får en länk till workshopen i god tid innan första tillfället.

TID: kl. 19:30–20:30
DATUM: Onsdag 9/6 och 16/6

Max 12 deltagare. Först till kvarn gäller!

Sista anmälan: onsdag 2/6.

Om ledaren
Sabina Chantouria är artist, låtskrivare och driver eget skivbolag. Hon har gett ut skivor och har sin musik spelad i svensk och internationell radio. Sabina var en av finalisterna i Georgiens melodifestival 2017 och blev uttagen med en egen låt till World Champhionship of Performing Arts i Hollywood, 2011. Sabina har också en filkand i musikvetenskap och är utbildad vid The Songwriting School of Los Angeles. 

Eventuell dokumentation under arrangemanget

Under enstaka tillfällen skickar vi en fotograf till våra arrangemang, i syfte att dokumentera verksamheten för vår verksamhetsberättelse eller att samla material för att marknadsföra framtida arrangemang av samma typ. I dessa fall kommer ni att informeras och självklart ges möjlighet att inte vara med. Vi värnar om din personliga integritet! Läs vår integritetspolicy här.

Mer inom Musik

Barnkörveckan på Fårö – Barnkör 2 (10-12 år)

I Barnkör 2 sjungs både gamla och nya tonsättningar som bildar en härlig blandning av stilar. Barnkören jobbar utifrån gehörsinlärning och bygger på med koreografi och lite stämsång under veckan, allt utifrån barnens förutsättningar.

 • Plats
  Fårö, Gotlands kommun
 • Datum
 • Tillfällen
  Måndag 00:00 - 00:00
 • Tillfällen
  5 tillfällen
Läs mer

Barnkörveckan på Fårö – Minisar (4-5 år)

Här sjungs det välkända sånger, med inslag av rytmik och rörelse, samt helt nyskrivna sånger i samarbete med årets författare. Lagom lång sångstund för våra allra yngsta sångfåglar.

 • Plats
  Fårö, Gotlands kommun
 • Datum
 • Tillfällen
  Måndag 00:00 - 00:00
 • Tillfällen
  5 tillfällen
Läs mer